Trailer Kαι Poster Για Το Legends Of Tomorrow

Η νέα τηλεοπτική ομάδα ποζάρει για το κοινό της

Ποιος να το φανταζόταν πως το τηλεοπτικό σύμπαν της DC, που ξεκίνησε με το ARROW στο CW πριν από τέσσερα χρόνια, θα έφτανε κάποτε σε τούτο το σημείο; Το ”Arrowverse” κατάφερε να κερδίσει τους θεατές με την over the top αισθητική του και να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό μερικούς από τους πιο άγνωστους και μυστήριους ήρωες των comics της DC και, σήμερα, ετοιμάζεται για ένα πολυαναμενόμενο mini-series, που από πολλούς θεωρείται… γύρος του θριάμβου.

Πράγματι. Με τέσσερις σεζόν στο ARROW και δύο στο FLASH, έχουν περάσει πλέον από τις οθόνες μας ένα σωρό αξιαγάπητοι ”δεύτεροι” χαρακτήρες, οι οποίοι (είτε βρίσκονται στην καλή είτε στην ανάποδη πλευρά του νόμου), καταφέρνουν ενίοτε να κλέψουν την παράσταση από τους πρωταγωνιστές μας. Και έτσι, η DC και το CW πρόκειται να τους δώσουν τώρα την αναγνώριση που τους αξίζει.

Σε ένα poster που θυμίζει αν μη τι άλλο το κινηματογραφικό AVENGERS της Marvel, οι Legends Of Tomorrow μας παρουσιάζονται επιτέλους, στο πλήρες line up τους! Ήρωες και villains συμμαχούν για τη σωτηρία του κόσμου τους, σε μια ιστορία γεμάτη ακτίνες, εκρήξεις, εντυπωσιακές στολές, ταξίδια στο χρόνο και ό,τι ακόμη αγαπάμε από το Arrowverse – με αποκορύφωμα τον Brandon Routh στο ρόλο του Atom, που (παραδεχθείτε το) από μόνος του είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να δείτε τη σειρά.

Σε μια εποχή που η Marvel προετοιμάζει με ιώβεια υπομονή το MCU της και η DC ζορίζεται να καθιερώσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν, είναι εντυπωσιακό πώς το σύμπαν του CW προέκυψε τόσο αβίαστα και φυσιολογικά – και το LEGENDS OF TOMORROW είναι εδώ για να μας δείξει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.