Arrow S04E08

Legends Of Yesterday
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS04E08 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Brian Ford Sullivan DirectorThor Freudenthal CastStephen Amell, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Ciara Renée, Grant Gustin NetworkThe CW

Το δεύτερο μέρος του crossover με το FLASH ολοκληρώθηκε στο ARROW και, μεταξύ μας, δεν έγινε και καμία μεγάλη αλλαγή στη ροή της σειράς. Και αυτό, γιατί τελευταία η σειρά το πήγαινε πιο πολύ προς “Resurrection Thursdays”, ή αλλιώς “Ανάστησε και εσύ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, μπορείς”. Και εξηγούμαι.

Είσαι μέλος της οικογένειας Quinn ή του ευρύτερου κύκλου; Έχεις φιληθεί / κάνει έρωτα / τα έχεις φτιάξει με τον Oliver ή τη Felicity; Είσαι φίλος τους; Μήπως τους ακολουθείς στο Τwitter; Έχετε πιει κάποτε καφέ; Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Ο Χάρος δε θα σου χτυπήσει την πόρτα. Ή μάλλον θα σου την χτυπήσει, θα σε κάνει μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο και θα σε γυρίσει στην ώρα για το μεσημεριανό σου. Ο Oliver μαχαιρώθηκε στο στήθος και έχει επιστρέψει. Η Thea επέστρεψε από τους νεκρούς. Η Sara έχει και αυτή κάνει το Λάζαρο. Ο Ray είναι και αυτός μια χαρά. Ο αδερφός του Dig δεν πέθανε ποτέ. Τι σας έλεγα; “Resurrection Thursdays”.

Και μιας και είμαστε σε αυτό το κλίμα, ο Flash φέρνει στη Star City την Kendra, την οποία κυνηγά κάποιος εξαιρετικά επικίνδυνος. Και αθάνατος! Και αφού μιλάμε για αθανασία, αποκαλύπτεται ότι η Kendra και οι προηγούμενες ζωές της σχετίζονται με την αθανασία του διώκτη της. Με λίγα λόγια, ακόμα περισσότερη αθανασία.

Αγαπώ την Kendra Saunders/Hawkgirl, γιατί έχω ένα κόλλημα με τα γεράκια, και η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα όσο θα περίμενα. Αλλά δεν απογοητεύτηκα και τραγικά κιόλας. Μου αρέσει που μαζεύονται όλο και περισσότεροι ήρωες και, για κάποιο λόγο, όταν αυτές οι δύο σειρές συναντιούνται, κάνω το leap of faith που έκανα και όταν ήμουν παιδί και διάβαζα παράλογες ιστορίες με ενήλικες σε απίθανα κοστούμια και αστεία ονόματα. Και ευχαριστώ και τις δύο σειρές για αυτό. Και σίγουρα o Flash καταφέρνει να βγάλει το μπαστούνι που μόνιμα φαίνεται να έχει στον κ*λο του o Oliver.