Abe Sapien #28

Η ώρα της αλήθειας σχεδόν έφτασε για τον Abe Sapien
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Abe Sapien #28

WritersMike Mignola, Scott AllieArtistMax FiumaraPublisherDark Horse Comics

Το 28ο τεύχος του ABE SAPIEN μας υπόσχεται απαντήσεις. Ωστόσο, απαντήσεις δε λαμβάνουμε. Αντ’ αυτού, λαμβάνουμε εξαιρετική introspective ατμόσφαιρα, το μοναδικό artwork του Max Fiumara και μία σειρά γεγονότων που, απέχοντας όσο πιο πολύ γίνεται από την ευρύτερη έννοια της δράσης, σίγουρα οδηγούν τη σειρά προς μια πιο καθορισμένη πορεία.

Ο Abe είναι κουρασμένος από τους ανθρώπους γενικά, αλλά ησυχία δεν βρίσκει. Στην πιο απόμερη γωνιά της Αμερικής, μόλις απομένει μόνος με τις σκέψεις του (καταπληκτική ευκαιρία για τους αναγνώστες να δουν μέσα στο μυαλό του) τον βρίσκουν δύο έφιπποι με τον αέρα των ελαφρώς βαρεμένων ανθρώπων, που του ζητάνε να τους ακολουθήσει για να συναντήσει την Maggie, τη μάντισσα που μπορεί να του αποκαλύψει τον ρόλο του στον κόσμο. Η συνάντηση μαζί της είναι τουλάχιστον περίεργη και αναπάντεχα ανατριχιαστική. Αν το επόμενο τεύχος ανταποκριθεί έστω και στο ελάχιστο στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει αυτό, όλη η ιστορία του ABE SAPIEN θα προχωρήσει αλματωδώς. I can’t wait!