Top 100 Film & TV Adaptations

100-91: "I am the law"
94

The Losers

WritersPeter Berg, James Vanderbilt DirectorSylvain White CastJeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Zoe Saldana, Idris Elba Warner Bros

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ας ξεκαθαρίσουμε ότι το THE LOSERS είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, μια χολιγουντιανή action μπούρδα. Είναι, όμως, enjoyable μπούρδα και αυτό είναι που κάνει την διαφορά.

Το THE LOSERS είναι μια από αυτές τις ταινίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκνευρίσετε τους φίλους σας που δεν διαβάζουν comics (“Τι; ΚΙ ΑΥΤΟ βασισμένο σε comic;”) καθώς πρόκειται για έναν σχετικά obscure τίτλο της “κακής” εποχής της Vertigo.

Οι Losers, μια ομάδα ειδικών δυνάμεων της CIA που προδίδονται από τους ανωτέρους τους, αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση. Στη μιάμιση ώρα που ακολουθεί, βλέπουμε μια σειρά από κλισέ ταινιών δράσης, “κακούς” που είναι κωμικά κακοί, “καλούς” υπερβολικά καλούς για είναι πιστευτοί, πιστολίδι και εξυπνακίστικες ατάκες.

Απαλλαγμένο από την αυταρέσκεια άλλων γνωστών macho-περιπετειών (βλέπε EXPENDABLES) το THE LOSERS είναι ειλικρινές ως προς το τι έχει να προσφέρει και το προσφέρει απλόχερα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για φιλική μάζωξη με ποπ-κορν και μπύρες.

#100 #99 #98 #97 #96 #95 #94 #93 #92 #91