Το Xenozoic Tales επιστρέφει

Και μαζί του, η ψυχή των 80s!

Την περήφανη δεκαετία του ’80, όπου όλα μπορούσαν να συμβούν, ο Mark Schultz δημιούργησε το XENOZOIC TALES, ένα comic με δεινόσαυρους και γρήγορα αμάξια.

Στο μακρινό μέλλον, η αποκάλυψη έχει έρθει και έχει φύγει, η τεχνολογία έχει καταρρεύσει και οι άνθρωποι ζουν κάτω από το έδαφος. Στο έδαφος κατοικούν ένα τσούρμο δεινόσαυροι, ενώ τους δεινόσαυρους πλαισιώνουν διάφοροι γενναίοι άνθρωποι-πολεμιστές με γυαλιστερές Κάντιλακ, σαυράνθρωποι με τηλεπαθητικές δυνάμεις και άλλα πολλά.

Ναι, το XENOZOIC TALES είναι το απόσταγμα της καλτίλας του ’80, τόσο πολύ, που θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για σύγχρονο homage στην εποχή του νέον και της ντίσκο. Αλλά όχι. Το XENOZOIC TALES είναι το real deal και αφού ενέπνευσε επιτραπέζια, κάρτες, φιγούρες, cartoon και μια χούφτα βιντεοπαιχνίδια για κονσόλες του παρελθόντος (βλέπε Sega CD, και φυσικα, arcades), έπαψε μετά από 14 τεύχη με ένα φοβερό cliffhanger. Και σήμερα, είκοσι περίπου χρόνια μετά το τελευταίο τεύχος, ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Σύμφωνα με την Flesk Publications, ο Mark Schultz δουλεύει πάνω σε μια ολοκαίνουρια ιστορία 60 σελίδων, που διαδραματίζεται στον θεότρελο post-apocalyptic κόσμο του, με την οποία θα ”κλείσει” η ιστορία που έμεινε ατελείωτη πριν από μια εικοσαετία. Αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί το project δεν αναμένεται να τελειώσει πριν περάσουν ακόμη τουλάχιστον δύο χρόνια στο σχεδιαστήριο…