A Charlie Brown Christmas

Προβολή στην Athens Comics Library!

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των events που θα περιστοιχίσουν το Comicdom Bazaar, η Athens Comics Library επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο!) που θα επισκεφθούν το Impact Hub Athens! Πιστοί στο πνεύμα των ημερών, θα προβάλλουμε την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ταινία A CHARLIE BROWN CHRISTMAS, με πρωταγωνιστές τον Snoopy, τον Charlie Brown και τους υπόλοιπους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Peanuts, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες!

Η κλασική, πλέον, ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 9 Δεκεμβρίου του 1965 και σημείωσε τεράστια επιτυχία, τόσο από πλευράς τηλεθέασης όσο και αποδοχής από κοινό και κριτικούς. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και στις μέρες μας, 50 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, συνεχίζει να παίζεται κάθε χρόνο στην Αμερικανική τήλεόραση, και εξακολουθεί να μαγεύει τα παιδιά (που θα μπορούσαν να είναι εγγόνια των πρώτων μικρών τηλεθεατών του ’65) αλλά και τους μεγάλους που τη βλέπουν.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου, στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή) για να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων του Charlie Brown και της παρέας του!

a_charlie_brown_christmas_1