Top 100 Film & TV Adaptations

40-31: "Do I get to say thank you this time?"

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στη Σπάρτη και στην Asgard, να γίνετε μάρτυρες σε κάποια από τα συγκλονιστικότερα εγκλήματα στον κόσμο και να θυμηθείτε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα φιλιά στην ιστορία του κινηματογράφου.

40

Kick-Ass

2010WritersJane Goldman, Matthew Vaughn DirectorMatthew Vaughn CastAaron Johnson, Christopher Mintz Plasse, Mark Strong, Chloë Grace Moretz, Nicholas Cage Marv Films, Plan B Entertainment

“Μα γιατί δεν δοκιμάζει κανείς να γίνει υπερήρωας”; Αυτό το ερώτημα προσπαθεί να απαντήσει μια από τις αγαπημένες και πιο διασκεδαστικές μεταφορές comics στον κινηματογράφο, το KICK-ASS. Μία από τις ταινίες της λίστας που ξεχωρίζει, γιατί κατάφερε να ξεπεράσει το comic. Το γεγονός πως τα δικαιώματα για την ταινία πουλήθηκαν πριν καν βγει το πρώτο τεύχος της σειράς σήμαινε πως οι δύο ομάδες δούλευαν τη δική τους εκδοχή, βασισμένες στην ίδια ιστορία. Μια ταινία με χιούμορ και ανεβαστική διάθεση, παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια από τις βιαιότερες του είδους.

Βέβαια, η βία στο KICK-ASS είναι άκρως… ταραντινίζουσα και καρτουνίστικη, οπότε δε δημιουργεί ενοχές στην απόλαυση των συγκεκριμένων σκηνών. Δυνατό όπλο της ταινίας δεν είναι άλλο από τις ερμηνείες, με μεγάλη αποκάλυψη τη γλυκύτατη πιτσιρίκα/δολοφόνο Chloë Grace Moretz στο ρόλο της Hit-Girl, αλλά και πολύ καλούς τους Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse (McLovin!) και Nicolas Cage. Μια ταινία που θα ευχαριστηθείτε και αποτελεί ιδανική επιλογή για να μαζευτείτε με την παρέα σας με πίτσες, μπύρες και ολίγη κάφρικη διάθεση!

#40 #39 #38 #37 #36 #35 #34 #33 #32 #31