Supergirl S01E08

Hostile Takeover
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS01E08 WritersGreg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg, Roberto Aguirre-Sacasa, Caitlin Parrish DirectorKaren Gaviola CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Calista Flockhart NetworkCBS

Το mid-season φινάλε του SUPERGIRL ήταν, το λιγότερο, εντυπωσιακό! Σε αντίθεση με τους κάπως πιο χαλαρούς ρυθμούς των τελευταίων επεισοδίων, εδώ οι δημιουργοί της σειράς έχωσαν όσα περισσότερα μπορούσαν μέσα στα 40-κάτι λεπτά της διάρκειάς του, με αποτέλεσμα ένα μασίφ επεισόδιο, που δεν άφησε λεπτό χαμένο.

Η επιστροφή της Astra, της θείας της Kara, με σαφέστατα κακούς σκοπούς, και η επίθεση από hacker στη CatCo, είναι δύο βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους περιστρέφεται η πλοκή. Ανάμεσα τους, έχουμε απανωτές αποκαλύψεις, συναισθηματικά αδιέξοδα της Kara, τον Winn να πετάει ατάκες ζήλιας που “γράφουν”, επιθέσεις Κρυπτόνιων, εταιρική κατασκοπία και ένα φινάλε που με έκανε να ανυπομονώ για το πότε θα συνεχίσει η σειρά! Όλα τα προηγούμενα, δοσμένα με γρήγορους και κάπως αγχωτικούς ρυθμούς, διατηρώντας όμως τις ισορροπίες.

Αναμφίβολα διασκεδαστικό φινάλε για φέτος, από μια σειρά που μοιάζει να έχει βρει πλέον τα πατήματα της, δίχως να έχει ολοκληρώσει την δόμηση του κόσμου της.