Αυτή Είναι (Ίσως) Η Κινηματογραφική X-Force

To project της Fox βρίσκεται ακόμη στα χαρτιά

Η κινηματογραφική σειρά X-MΕΝ της 20th Century Fox είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα υπερηρωικά franchise όλων των εποχών και το μοναδικό κινηματογραφικό ”σύμπαν”, πέραν αυτού της Marvel Studios, που δείχνει να δουλεύει. Παρ’ όλα αυτά, η σειρά τρέχει πλέον πάνω από 15 χρόνια και πολλοί από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη δημιουργία της, όπως οι Hugh Jackman και Bryan Singer, έχουν ήδη ανακοινώσει την επερχόμενη απομάκρυνσή τους από τον κόσμο των μεταλλαγμένων.

Έτσι, η Fox, έχοντας στα χέρια της ένα ισχυρότατο κινηματογραφικό εργαλείο, εξερευνά νέους τρόπους να το επεκτείνει. Για το 2016 έχουμε τα DEADPOOL και GAMBIT, που εστιάζουν σε solo περιπέτειες δευτερευόντων χαρακτήρων, αλλά συνάμα έχουμε και το X-FORCE, που ανακοινώθηκε πριν από μερικά χρόνια, με τον Jeff Wadlow, σκηνοθέτη του KICK-ASS 2, να έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου.

Το X-FORCE επρόκειτο αρχικά να βγεί το 2016 και να εισάγει μια νέα ομάδα μεταλλαγμένων στο κινηματογραφικό αυτό σύμπαν, όμως οι προαναφερθείσες δύο παραγωγές πήραν τελικά τη θέση του. Το αν το project θα προχωρήσει ποτέ προς την ολοκλήρωση, παραμένει μυστήριο, ωστόσο ο Wadlow δείχνει να έχει μεγάλες ιδέες: Ο Rob Liefeld, δημιουργός της X-Force, έχει συχνά τονίσει την αγάπη που τρέφει προς το σενάριο που έχει ετοιμάσει ως τώρα ο Wadlow, ενώ οι δυο τους έχουν αφήσει να εννοηθεί πως οι Cable, Deadpool, Colossus και Domino θα αποτελούν μέλος της νεοσύστατης ομάδας.

Σήμερα, ο concept artist Gregory Semkow αποκάλυψε μια εικόνα που δημιούργησε πριν από λίγο καιρό, σε συνεργασία με τον Wadlow, και η οποία δείχνει τους Cable, Warpath, Cannonball και Domino (καθώς και μια ακόμη φιγούρα), να ετοιμάζονται για μάχη.

Το project είναι ακόμη σε εμβρυακό στάδιο και κάθε προσπάθεια πρόβλεψης θα είναι μάλλον άκαρπη. Ωστόσο, η Fox θα προσπαθήσει, πιθανώς, να επεκτείνει πάραυτα το σύμπαν της, εισάγοντας μαζικά νέους χαρακτήρες στις ταινίες της. Αυτό διοτι πολλοί από τους ήρωες της Marvel, για τους οποίους η Fox είχε τα κινηματογραφικά δικαιώματα (όπως ο Taskmaster), επέστρεψαν πρόσφατα στη Marvel λόγω ελλιπούς χρήσης.