Huck #2

Ωραία ιστορία και εκπληκτικό artwork! Thumbs up!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Huck #2

WriterMark MillarArtistRafael AlbuquerquePublisherImage Comics

Στο πρώτο τεύχος του HUCK, είδαμε τον αγαθό αυτόν υπεράνθρωπο να είναι το μικρό μυστικό της πόλης, που όλοι, όμως, μοιράζονταν με στοργή και προστασία. Η διασημότητα που είδαμε πως απέκτησε, για τον ίδιο σημαίνει περισσότερες καλές πράξεις, μιας και περισσότερος κόσμος που τον χρειάζεται μπορεί να του ζητήσει βοήθεια. Έτσι, θα τον δούμε να καβαλάει τα τρένα (κυριολεκτικά) και να βοηθάει πολύ κόσμο.

Από την άλλη, η διασημότητα μπορεί να έχει και αρνητικά αποτελέσματα, καθώς πλέον είναι εκτεθειμένος σε άτομα που είτε τον ψάχνουν, είτε θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δυνάμεις του. Το σίγουρο είναι ότι η ιστορία του Huck αρχίζει και παίρνει μορφή. Βλέπουμε κάποιο flashback από το μακρινό 1981, και φαίνεται πως ενδιαφέροντα πράγματα θα συμβούν στα επόμενα τεύχη, μιας και ο Huck δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος με τέτοιες δυνάμεις.

Thumbs up! To επόμενο τευχάκι έχει ήδη κατοχυρώσει τη θέση του στη “want to read” λίστα μου, ενώ πρέπει να αναφέρω, επίσης, πως το artwork εξακολουθεί να είναι εκπληκτικό!