Τέλος Για Το Hellboy In Hell

Η ongoing σειρά του Hellboy θα ρίξει αυλαία

Ο Mike Mignola ανακοίνωσε, σε συνέντευξή του στο Vulture, πως η τρέχουσα σειρά με πρωταγωνιστή τον Hellboy, με τίτλο HELLBOY IN HELL, θα φτάσει στο τέλος της μετά το 10ο τεύχος. Το HELLBOY IN HELL ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν και ακολουθεί τον πρωταγωνιστή μας στις περιπέτειές του μετά θάνατον.

O Mignola ενημέρωσε τους fans πως μετά το φινάλε της σειράς ο ίδιος δεν έχει σχέδια για κάποιο άλλο project.

”Κάτι που μου αρέσει πολύ να κάνω, είναι να ζωγραφίζω πίνακες, μα ποτέ δεν το έκανα συστηματικά. Τώρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν έχω κάποιο άλλο project μπροστά μου και σκέφτηκα: ‘Γιατί δεν κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα comics για να αφοσιωθώ στη ζωγραφική;’ Έτσι για τον επόμενο ένα χρόνο περίπου, σκοπεύω να κάνω ακριβώς αυτό…”

Αν και το HELLBOY θα τερματιστεί (προς το παρόν), η Dark Horse έχει ουκ ολίγες ακόμη ιστορίες με τον κόκκινο δαίμονα προγραμματισμένες. Το HELLBOY AND THE B.P.R.D.: 1953 και η σειρά HELLBOY AND THE B.P.R.D. λαμβάνουν χώρα σε παλιότερες περιόδους της ζωής του Hellboy και αναμένεται να μας έρθουν μέσα στη χρονιά.

O Mike Mignola δημιούργησε τον Hellboy το 1993 και συμμετείχε στη δημιουργία της πλειοψηφίας των ιστοριών του. Από την αειθαλή σειρά ξεπήδησαν πολυάριθμα spin-offs καθώς και κινηματογραφικές ταινίες, animation και βιντεοπαιχνίδια.