Civil War Everywhere

Ομαδική έκθεση καλλιτεχνών στη ΛΕΦΙΚ

19 πασίγνωστοι καλλιτέχνες φέρνουν τον Εμφύλιο Πόλεμο στους αγαπημένους σας ήρωες από τα comics, τα cartoons, τα videogames, το σινεμά, και τη τηλεόραση, σε μια έκθεση που θα στεγαστεί στη Λέσχη Φίλων Κόμικς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

“CIVIL WAR EVERYWHERE!”
Ομαδική έκθεση καλλιτεχνών στη ΛΕΦΙΚ

Το http://comicsingreece.blogspot.gr/ με χαρά σας προσκαλεί στην ομαδική έκθεση καλλιτεχνών απ’ όλη την Ελλάδα με τίτλο “Civil War Everywhere!”, που θα στεγαστεί στη Λέσχη Φίλων Κόμικς (Αγίας Ειρήνης 5, Μοναστηράκι), από τις 16/1/16 ως τις 31/1/16.

19 πασίγνωστοι καλλιτέχνες φέρνουν τον Εμφύλιο Πόλεμο στους αγαπημένους σας ήρωες από τα comics, τα cartoons, τα videogames, το σινεμά, και τη τηλεόραση. Θα δείτε μάχες που δεν είχατε φανταστεί! Τα έργα τους θα σας κόψουν την ανάσα!

Συμμετέχουν με έργα τους οι:

Αγγελική Δελεχά, Νικόλας Στεφαδούρος, Κωνσταντίνος Μοσχονάς, Γιάννης Τούσσας, Μάνος Κοτσιφάκης, Σταύρος Κιουτσιούκης, Σταυρούλα Παπαδάκη, Γιάννης Ερμίδης, Βασίλης Μίσιακας, Γρηγόρης Σαντοριναίος, Κώστας Φραγκιαδάκης, MALK, Αλεξία Λουγιάκη, Τζίμης Παπαδόπουλος, Γιάννης Βούλγαρης, Μάνος Λαγουβάρδος, Βασίλης Γκογκτζιλάς, Βασίλης Δημόπουλος, Κώστας Νικέλλης.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 20:00, όπου θα χετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες από κοντά, και να προσθέσετε στη συλλογή σας υπέροχα prints που θα διατίθενται προς πώληση.

Η έκθεση θα μείνει ανοιχτή για το κοινό ως το τέλος του μήνα.

civil_war_everywhere

Ώρες λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΕΣ κλειστά
ΤΡΙΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 10:00-14:00 και 18:00-22:00