Harley Quinn And Power Girl #6

Μία από τις πιο διασκεδαστικές μίνι σειρές του 2015!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harley Quinn And Power Girl #6

WritersJustin Gray, Jimmy Palmiotti, Amanda ConnerArtistsStephane Roux, Moritat, Elliot Fernandez, FlavianoPublisherDC Comics

Με το 6ο αυτό τεύχος, ολοκληρώνεται το limited series, που περιέγραφε την περιπέτεια των δύο χαρακτήρων σε μια παράλληλη διάσταση, που έλαβε χώρα μεταξύ δύο panels του HARLEY QUINN #12.

Οι συγγραφείς χρησιμοποιούν έξυπνα plot points, προκειμένου να εξελίξουν την πλοκή του τεύχους και έτσι το”μαγικό” δαχτυλίδι που θα μεταφέρει το δίδυμο πίσω στη δική τους διάσταση, αποτελεί, στην πραγματικότητα, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και η Power Girl αναγκάζεται να παντρευτεί τον Vartox, τον creepy υπερήρωα της παράλληλης αυτής διάστασης, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει. Όμως, στην πορεία, εμφανίζονται κάποια απρόοπτα γεγονότα, που αλλάζουν την κατάληξη του μυστηρίου.

Το τεύχος έχει γρήγορο pacing και παραμένει τόσο διασκεδαστικό, όσο και το υπόλοιπο limited series, λύνοντας όλες τις απορίες που δημιουργήθηκαν από το πρώτο τεύχος. Η Harley Quinn, κυρίως, λειτουργεί σαν ένα comic relief, που εμφανίζεται στα panels μόνο για να προσφέρει ατάκες, ενώ η Power Girl είναι αυτή που δρα, ουσιαστικά, ως την πρωταγωνίστρια γύρω από την οποία εξελίσσεται η ιστορία. Αυτό, όμως, αποτελεί αυτοσκοπό των δημιουργών, με την Harley να σατιρίζει αυτή την επιλογή, σπάζοντας το 4th wall και αναφέροντας πως δεν υπάρχει solo τίτλος της Power Girl.

Η σειρά αυτή αποτελεί μία από τις πιο διασκεδαστικές μίνι σειρές του 2015, που σίγουρα δεν λειτουργεί για όποιον αναγνώστη προσπαθήσει να την πάρει στα σοβαρά, όμως για τους fans τίτλων όπως ο Deadpool, αποτελεί μια δυνατή προσθήκη στη συλλογή τους.