Ο Charlie Adlard Στο Comicdom Con Athens 2016

Στις 15, 16 και 17 Απριλίου

Ο Charlie Adlard, επί 12 χρόνια σχεδιαστής του comic THE WALKING DEAD, της σειράς που ενέπνευσε ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της σύγχρονης pop κουλτούρας και πυροδότησε την παγκόσμια zombie-mania, θα βρίσκεται τον Απρίλιο στην Αθήνα, προσκεκλημένος του Comicdom Con Athens 2016.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Βρετανός σχεδιαστής Charlie Adlard έχει κοσμήσει με τα σχέδιά του τίτλους όπως οι MARS ATTACKS, THE X-FILES, JUDGE DREDD, SAVAGE, BATMAN, X-MEN και SUPERMAN. Από το 2004, το σχεδιαστικό στιλ του έχει ταυτιστεί με τη σειρά-φαινόμενο THE WALKING DEAD, για την οποία και έχει λάβει αμέτρητα βραβεία.

charlie-adlard-the_walking_dead_v2003__84a

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει τα προσωπικά του projects, ASTRONAUTS IN TROUBLE, CODEFLESH, ROCK BOTTOM και WHITE DEATH, ενώ έχει εικονογραφήσει και το graphic novel PLAYING THE GAME, σε σενάριο της βραβευμένης με Nobel και εμβληματικής φυσιογνωμίας του φεμινιστικού κινήματος, Doris Lessing.

To Comicdom Con Athens 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Απριλίου, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.