The Totally Awesome Hulk #2

Συνεχίζει να είναι totally awesome!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Totally Awesome Hulk #2

WriterGreg PakArtistsFrank Cho, Sonia ObackPublisherMarvel Comics

Στο δεύτερο τεύχος της σειράς, ο νέος Hulk αντιμετωπίζει τη Lady Hellbender, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τις πρόσφατες εμφανίσεις τεράτων, και με τη βοήθεια της She-Hulk και του Spider-Man προσπαθούν την σταματήσουν.

Η σειρά συνεχίζει να είναι totally awesome. O Amadeus Cho (ο νέος Hulk) λατρεύει το να μεταμορφώνεται στον πράσινο γίγαντα και να σώζει τον κόσμο και, αντίστοιχα, η ατμόσφαιρα του τίτλου είναι πιο χιουμοριστική και χαλαρή, πράγμα που λειτουργεί υπέρ του. Ο Greg Pak αποδεικνύει ότι δε χρειάζεται πολύ δράμα για να πετύχει ο χαρακτήρας με αυτή την πιο light-hearted προσέγγιση. Όσο, όμως, και να απολαμβάνει το ηρωιλίκι, ο Cho είναι σχετικά ευάλωτος σε διάφορες παρορμήσεις της Hulk πλευράς του.

Αλλά, εκτός του Amadeus, υπάρχει και ένας άλλος Hulk, για τον οποίον δεν ξέρουμε γιατί βγήκε εκτός προσκηνίου – πρόκειται για τον Bruce Banner. Παράλληλα με την ιστορία του Cho, o Pak μας αφηγείται σε μικρές flashback δόσεις τι απέγινε ο Bruce.

Όσον αφορά το σχέδιο, ο Frank Cho συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά. Άλλωστε, δεν είναι πρωτάρης στην σχεδίαση εντυπωσιακών τεράτων και μυωδών ή/και όμορφων γυναικών και ούτε απογοητεύει με την απεικόνιση του Hulk.