Rat Queens #14

H Hanna στο προσκήνιο
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Rat Queens #14

WriterKurtis J. WiebeArtistTess FowlerPublisherImage Comics

Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της και βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ακόμη καινούργια περιπέτεια. Πρωταγωνίστρια αυτής είναι η Hannah, καθώς όλες επισκέπτονται το Mage University (που, όπως λέει το όνομα, είναι το Πανεπιστήμιο των Μάγων – που είναι η Hannah).

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι καλά, αφού το πανεπιστήμιο περνάει δύσκολα και η Hannah θέλει να σώσει τον πατριό της, από τον οποίο ξεκίνησαν τα επεισόδια. Πρέπει να φέρεις αντίσταση, όταν παίρνουν την εξουσία τα μεγάλα κεφάλια και σφετερίζονται την δύναμή τους. Και για αυτό βρίσκεται τώρα στη φυλακή. Για αυτό η Hannah έρχεται σε επαφή με τη νεκρή μητέρα της.

Η Vi και η Betty θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν έναν δράκο μόνες τους, κάτι που δεν έχει την κατάληξη που περιμένουμε. Και η Dee, χωμένη στα βιβλία, γνωρίζοντας πλέον πως ο θεός της είναι πραγματικός και extra dangerous, θα βρει τον αδερφό της και θα ανακαλύψει πτυχές της Hannah που μας ήταν άγνωστες μέχρι στιγμής.

Τελικά, με το καινούργιο arc των κοριτσιών, σιγά-σιγά ξεδιπλώνεται και η ιστορία ενός ακόμη μέλους της ομάδας. Να σημειώσω, επίσης, πως από τα πρώτα τεύχη έχουμε αλλαγή στην καλλιτεχνική παρουσίαση. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη – αν και πρόκειται για διαφορετική καλλιτέχνιδα. Προσπαθεί να κρατήσει το αρχικό στιλ του comic, δίνοντας και προσωπικά στοιχεία, πιο καθαρές γραμμές και αρκετά εκφραστικά πρόσωπα.