Dark Knight III: The Master Race #2

Bruce Wayne is dead!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Dark Knight III: The Master Race #2

WritersFrank Miller, Brian AzzarelloArtistsAndy Kubert, Klaus Janson, Eduardo RissoPublisherDC Comics

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της σειράς είναι εδώ και συνεχίζει να χτίζει στα θεμέλια του πρώτου τεύχους. Η Carrie Kelley κρατείται από την αστυνομία, αφού συνελήφθη φορώντας τη στολή του Batman, και επιμένει ότι ο Bruce Wayne είναι νεκρός. O Atom επιχειρεί να επαναφέρει σε φυσικό μέγεθος τους κατοίκους της Kandor (αλλά δεν ξέρει τι τον περιμένει). Και η Wonder Woman έρχεται αντιμέτωπη με την ατίθαση εφηβεία (I guess) της κόρης της Lara. Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά πλέον αρχίζουν και διαγράφονται οι κατευθύνσεις της ιστορίας για το μέλλον.

Στην παρέα μας προστίθεται και ο Eduardo Risso, που τον μελετήσαμε πολύ στα σχόλια του review του πρώτου τεύχους (δε λέγαμε να μας πέσει το λαχείο καλύτερα;), ο οποίος αναλαμβάνει την ιστορία της Wonder Woman στο mini-comic που εμπεριέχεται (άλλο πάλι και τούτο) και η δουλειά του είναι αρκετά καλή. Με λίγα λόγια, so far, so good…