Batman #48

Επιστροφή σε υψηλές πτήσεις!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman #48

WriterScott SnyderArtistGreg CapulloPublisherDC Comics

Το BATMAN #48 απεκατέστησε την πίστη μου στον τίτλο και τη δημιουργική του ομάδα. Είναι γνωστό ότι θεωρώ το run των Snyder/Capullo ένα από τα κορυφαία στην ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη και – μακράν – το καλύτερο comic του New 52. Παρόλ’ αυτά, ο τίτλος εδώ και αρκετό καιρό (από τα μέσα του “Zero Year”), βρίσκεται σε κρίση.

Το τελευταίο τεύχος, όμως, μας βάζει στην τελική ευθεία της επιστροφής του Bruce ως Batman, θέση που καλύπτει μέχρι τώρα ο Jim Gordon. Ο τελευταίος βρίσκεται στο έλεος του Mr. Bloom και μαζί του, όλη η Gotham. Το comic είναι γεμάτο δράση, όμως όλα τα λεφτά στην ιστορία είναι η καταπληκτική σκηνή του Bruce με τον Joker στο πάρκο.

Δε θα γράψω περισσότερα, γιατί αξίζει να το ζήσετε μόνοι σας. Η επιστροφή του ήρωα είναι κοντά και η αγωνία για τα επόμενα τεύχη φτάνει στο κατακόρυφο.