Trailers & Spots Από Το Super Bowl

Καταιγισμός από υπερήρωες!

Το Superbowl του NFL αποτελεί πιθανά το μεγαλύτερο τηλεοπτικό αθλητικό γεγονός των Ηνωμένων Πολιτειών, με τους εκατομμύρια θεατές να στήνονται με πάθος μπροστά στις οθόνες τους, και τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του κόσμου να σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τα ελάχιστα λεπτά προώθησης που προσφέρονται στο ημίχρονο. Για πολύ κόσμο, τα trailers και τα σποτάκια του ημιχρόνου αποτελούν το highlight της βραδιάς, μιας και το exclusivity (προβάλλονται, κατά παράδοση, μονάχα μια φορά) ανεβάζει πολύ τον πήχη, με το αποτέλεσμα να είναι ενίοτε, απολαυστικό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό, 50ο Super Bowl, προβλήθηκε ορυμαγδός από trailers και TV spots, μιας και οι τηλεθεατές του τελικού ξεπερνούν τα 110 εκατομμύρια. Τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood παίρνουν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν μερικά από τα μεγαλύτερα blockbusters τους, με μικρές, αεικίνητες, σπιρτόζες διαφημίσεις και εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα trailers και spots που αφορούν τις επερχόμενες ταινίες από comics και animation.

Φέτος, το roster των trailers ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με τα διάφορα υπερηρωικά films να πρωτοστατούν και να μας προσφέρουν ενα σωρό καινούριες, εντυπωσιακές εικόνες. Marvel και DC είχαν την τιμητική τους, με το X-MEN: APOCALYPSE να αποκαλύπτει λήψεις ολοκληρωτικής καταστροφής, το CIVIL WAR να μας συστήνει το πλήρες lineup των δύο αντιμαχόμενων ομάδων, τον Deadpool να κάνει μερικά ακόμη ακροβατικά (τίποτα το σπουδαίο), και την Turkish Airlines να μας προσκαλεί να πετάξουμε στην Metropolis ή την Gotham. Επίσης, τα χελωνονιντζάκια σχεδόν μας έδειξαν την live-action έκδοση του Krang (!!!), κάνοντας το TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2 μια από τις πιο “out there” επερχόμενες παραγωγές.

Απολαύστε!

BONUS (δείτε το μέχρι τέλους)