iZombie S02E11

Fifty Shades Of Gray Matter
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

iZombie

Season/EpisodeS02E11 WritersRob Thomas, Diane Ruggiero, Deirdre Mangan, Graham Norris DirectorMairzee Almas CastRose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders, Aly Michalka NetworkThe CW

Το πρόβλημα με τα επεισόδια του iZOMBIE που βασίζονται κυρίως στο “mystery of the week” και στις νέες προσωπικότητες της Liv, εντοπίζεται στο ότι είναι αρκετά δύσκολο να κάνουν μεγάλη εντύπωση, μετά από όλα όσα έχουμε δει στο παρελθόν. Μη με παρεξηγείτε – η σεξουαλικά καταπιεσμένη Liv ήταν απολαυστικότατη και υπεύθυνη για κάποιες από τις καλύτερες σκηνές των τελευταίων μηνών, αλλά πλέον βρίσκομαι στο σημείο που ενδιαφέρομαι περισσότερο για το big picture της σεζόν, παρά για το τι έχει να μας προσφέρει κάθε μεμονωμένο επεισόδιο.

Και αυτή την εβδομάδα, όμως, οι δημιουργοί μας επεφύλασσαν απλά μερικά θραύσματα του κεντρικού storyline – αν και ήταν περισσότερα από ότι συνήθως. Και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραπονεθώ για ένα επεισόδιο που βασίστηκε αρκετά στον Blaine! Ο David Anders έδωσε πάλι ρέστα, είτε ως ψύχραιμος φυλακισμένος, είτε ως σαγηνευτικός predator, στο πλάι της Peyton (κάτω, ρε, τα χέρια από την Peyton!).

Τα επιμέρους στοιχεία αυτού του επεισοδίου, λοιπόν, έδεσαν ωραία και με το κεντρικό plot και με την ανάπτυξη των χαρακτήρων. Αλλά ήρθε η ώρα να μας δείξουν πού το πάει αυτή η σεζόν. Εμπρός, λοιπόν!