Superman #48

Αν και μέτριο, καλύτερο από τα πρόσφατα τεύχη...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Superman #48

WriterGene Luen YangArtistsHoward Porter, Ardian SyafPublisherDC Comics

Νομίζω πως έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Όταν τελείωσε το CONVERGENCE, μαζεύτηκε η Super-Team στα γραφεία της DC και είπαν “λοιπόν, θέλουμε κάτι μέχρι το επετειακό τεύχος #52”. Έπεσε τότε η (χιλιοπαιγμένη) ιδέα “να χάσει – σε ένα βαθμό – τις δυνάμεις του ο Superman”, και επειδή δεν σκέφτηκαν κάτι άλλο, έχουν ξεχειλώσει την ιστορία σε διακόσια τεύχη. Ευτυχώς, πλησιάζουμε – μάλλον – προς το τέλος.

Ο Clark, που γνωρίζει, πλέον, ότι πίσω από τα δεινά του βρίσκεται ο Vandal Savage, έχει καταλήξει ότι οι δυνάμεις του χάνονται επειδή το δέρμα του δεν απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία, που είναι η πηγή της δύναμής του. Έτσι, παρέα με τον Steve Trevor, δηλαδή τον πρώην της πρώην (awkward) θα αναζητήσουν γιατρειά σε μια βάση της A.R.G.U.S.

Πάντως, για να μη λέτε ότι είμαι συνέχεια γκρινιάρης, το τεύχος, αν και αναμφισβήτητα μέτριο, είναι αρκετά καλύτερο από τα πρόσφατα του τίτλου. Άντε να δούμε…