The Flash S02E14

Escape From Earth 2
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E14 WritersGreg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg, Todd Helbing, Aaron Helbing DirectorJ.J. Makaro CastGrant Gustin, Candice Patton, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Danielle Panabaker NetworkThe CW

Η ίσως πιο fun (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητηα και “καλύτερη”) σειρά βασισμένη σε comics, συνεχίζεται με διπλό story arc. Στην Earth-1, ο Geomancer τρομοκρατεί την Central City και ο Jay Garrick προσπαθεί – εν τη απουσία του Flash – να σώσει την πόλη, με τη βοήθεια της Dr. Snow, η οποία αρχίζει και γίνεται ο τραγικός χαρακτήρας της σειράς.

Από την άλλη πλευρά, στην Earth-2, τα πράγματα είναι πιο ενδιαφέροντα, αφού ο Zoom έχει αιχμαλωτίσει και τον Flash, και οι Wells και Sisco, παρέα με την Iris και τον Barry Allen v2.0, προσπαθούν να τον σώσουν, αυτόν και την κόρη του Wells μαζί.

Αρκετά cheesy επεισόδιο, με το κομμάτι της Earth-1 να δίνει ελάχιστη βοήθεια στην εξέλιξη και να έχει αρκετά επιφανειακή προσέγγιση, ειδικά στους πιο νέους χαρακτήρες. Έχω την εντύπωση πως η σειρά αρχίζει και γίνεται πιο “παιδική” όσο περνάει ο καιρός.

Αλήθεια, ο Zoom, γρηγορότερος και απο τον Flash, γιατί μιλάει ΤΟΣΟ αργα;