Vision #4

Οδεύοντας προς ένα εκρηκτικό φινάλε
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Vision #4

WriterTom KingArtistMichael Del MundoPublisherMarvel Comics

Η πλοκή σοβαρεύει ακόμη περισσότερο, καθώς τα γεγονότα που σημάδεψαν την οικογένεια των Visions, στην αρχή της σειράς, δεν φαίνεται πως θα τους αφήσουν σύντομα, ή χωρίς κόστος, ενώ οι ανθρώπινοι γείτονές τους έχουν αρχίσει να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η ένταση ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, που αποτελεί άλλωστε και το θεματικό κέντρο της ιστορίας, αυξάνεται και απ’ ότι φαίνεται σύντομα θα κλιμακωθεί.

Ο Tom King έχει αποδειχθεί ο πλέον ιδανικός συγγραφέας για να μεταφέρει όλα τα παραπάνω στο χαρτί, ενώ η εικονογράφηση του Michael Del Mundo ζωντανεύει το redefining του ρομποτικού Avenger, τον οποίο, προσωπικά, ελπίζω η Marvel να μην εγκαταλείψει.

Απομένουν ακόμη δύο τεύχη για την ολοκλήρωση αυτού του εξαιρετικού μέχρι στιγμής arc και, όπως όλα δείχνουν, οδεύουμε προς ένα εκρηκτικό και άκρως ενδιαφέρον φινάλε.