Spider-Man 2099 #6

Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Man 2099 #6

WriterPeter DavidArtistWill SlineyPublisherMarvel Comics

Αυτή η σειρά με έχει τσατίσει πάρα πολύ! Κατ’ αρχάς, αντί να παρακολουθούμε τις περιπέτειες του Spider-Man στο μέλλον, ο Miguel O’Hara είναι καθηλωμένος στο παρόν, εδώ και πολύ καιρό. Στη συνέχεια, αντικατέστησαν την απίθανη στολή του ήρωα (κατά την ταπεινή μου άποψη, μια από τις ομορφότερες των υπερηρωικών comics) με ένα τερατούργημα και τώρα πετάμε όλο το build-up των πέντε προηγούμενων τευχών, για να επικεντρωθούμε στους… Inhumans και στη μεταμόρφωση μιας υπαλλήλου των Parker Industries; Γιατί; Α, μην ξεχάσετε να προσθέσετε και τους – απρόσμενα – εξυπνακίστικους διαλόγους και έδεσε το γλυκό.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του SPIDER-MAN 2099 είναι ότι έχουν περάσει έξι ολόκληρα τεύχη και ανάθεμα αν έχουμε καταλάβει “τι θέλει να πει ο ποιητής”. Δυστυχώς, η παντελής έλλειψη κατεύθυνσης είναι ένα θανάσιμο αμάρτημα για ένα comic και κάπου εδώ οι δρόμοι μας με το SPIDER-MAN 2099 χωρίζουν.