Sunflower #3

Ανούσιο fillerάκι
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Sunflower #3

WriterMark MalloukArtistLee CarterPublisher451 Media

Έχω μια θεωρία: Όταν κάποιος συγγραφέας comics θέλει να κάνει ένα limited series, η εταιρία τού απαντάει “ναι, αλλά μόνο αν είναι Χ τεύχη”. Δεν έχω άλλη εξήγηση για ανούσια fillerάκια, όπως το τεύχος #3 του SUNFLOWER.

Στο προηγούμενο τεύχος, Η C.J. είχε έρθει σε επαφή με ένα αρχαιοαιγυπτιακής έμπνευσης cult. Αυτοί οι τύποι θα τη βοηθούσαν να συναντήσει τον διαβόητο Rush Bridge, έτσι ώστε να ανακαλύψει τι απέγινε η κόρη της. Όλο το παρόν τεύχος αναλώνεται σε μια αδιάφορη περιπλάνηση (ή tripάκι υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών) που κάνει η πρωταγωνίστρια.

Αυτό. Τίποτε άλλο, καμία περαιτέρω εξέλιξη ή νόημα, εκτός, ίσως, από την επιλογή ενός τατουάζ. Ευτυχώς, η κατάσταση σώζεται από το εξαιρετικό σχέδιο του Carter (το οποίο βλέπεις ξεκάθαρα, λόγω της ύπαρξης τεραστίων panels) και, φυσικά, το ατμοσφαιρικότατο και ανατριχιαστικό εξώφυλλό του.

Πραγματικά, ελπίζω η συνέχεια να ανταμείψει την επιμονή μου σε αυτή τη σειρά!