The Walking Dead S06E10

The Next World
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Walking Dead

Season/EpisodeS06E10 WritersAngela Kang, Corey Reed, Frank Darabont DirectorKarl Skogland CastAndrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira NetworkAMC

Και μετά τον χαμό που προηγήθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, ακολούθησε, όπως ήταν φυσικό, η ηρεμία μετά την καταιγίδα. Ξεκινώντας υπό τους ήχους του “More Than A Feeling” των Boston, γίνεται κατανοητό ότι θα είναι ένα ευχάριστο, χαλαρό επεισόδιο. Ή τουλάχιστον, όσο ευχάριστο και χαλαρό μπορεί να είναι ένα επεισόδιο μιας post-apocalyptic σειράς με zombies που βολοδέρνουν.

Προφανώς, έχει περάσει εύλογος χρόνος από τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή στην Alexandria, μια και ο Carl είναι υγιής στα πόδια του, και ο Rick με την Michonne συμπεριφέρονται σαν παντρεμένο ζευγάρι. Το internet, αυτός ο άμορφος και άυλος φορέας πληροφορίας, ήδη τους ονόμασε “Richonne” (τί γλυκό!). Οι προμήθειες είναι απαραίτητες, και αυτό σημαίνει road trip για τους Rick και Daryl. Σοβαρά, χρειαζόμαστε περισσότερα road trips με αυτούς τους δυο, με τον Daryl να αναλαμβάνει τον ρόλο του straight man και τον Rick να θέλει (πάλι) να συλλέξει επιζώντες. Κοιτάξτε λίγο αυτές τις μεταβολές στο characterization, γιατί κάπου έχω αρχίσει να τα χάνω και δεν θέλω και πολύ.

Η τύχη είναι μαζί τους, οπότε βρίσκουν πολλά απαραίτητα, όπως και ένα τύπο, τον Jesus (επιτέλους, αναφωνούν οι αναγνώστες του comic!), που εποφθαλμιά την ανακάλυψη αυτή του δυναμικού διδύμου, και που είναι τόσο lovable rogue και bad ass όσο χρειάζεται. Η συνέχεια έχει κάτι από DUKES OF HAZZARD, με ένα ανατρεπτικό κυνηγητό. Το επεισόδιο, βέβαια, δεν εξαντλείται μόνο στα παραπάνω, καθώς στο sub-plot έχουμε και έναν μακάβρια συγκινητικό αποχαιρετισμό.

Μετά το κολλημένο γκάζι που είχε από την αρχή αυτή η σεζόν, μια μικρή ανάπαυλα ήταν απαραίτητη. Είμαι βέβαιος, όμως, είμαι ότι έπονται τα χειρότερα για τους ήρωές μας.