Supergirl S01E14

Truth, Justice And The American Way
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS01E14 WritersAli Adler, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Michael Grassi DirectorLexi Alexander CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Calista Flockhart, Peter Facinelli, Jeff Branson NetworkThe CW

Η πιο cute σειρά με υπερήρωες στην αμερικανική TV συνεχίζει, με ένα μάλλον αδιάφορο επεισόδιο (και τον πιο κλισέ τίτλο που θα μπορούσαν να του δώσουν), στο οποίο η προσωπική ζωή της Kara είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα από το κυνηγητό της με τον Master Jailer της διαστημικής φυλακής όπου η μητέρα της έχωνε τους υπερκακούς του διαστήματος, όπως και το οικογενειακό δράμα που βιώνει η Kara.

Η ερμηνεία της Melissa Benoist, ειδικά όταν προσπαθεί να δείξει ότι είναι θυμωμένη, είναι μακράν η χειρότερη που μας έχει δώσει στη σειρά, ενώ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του επεισοδίου δεν πάνε πίσω. Έχω την εντύπωση πως από τα Χριστούγεννα και μετά, η συνολική ποιότητα της σειράς έχει πέσει αισθητά και τα storylines γίνονται ολοένα και πιο αδιάφορα, με κάθε επεισοδίο που περνάει. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες!