Ο J.K. Simmons Στο Ρόλο Του James Gordon

Στο Justice League του 2017!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Brothers, ο προσφάτως βραβευμένος με Όσκαρ και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό J.K. Simmons πρόκειται να ενσαρκώσει ακόμη έναν ιστορικό χαρακτήρα των comics: aυτόν του Commisioner Gordon στο επερχόμενο JUSTICE LEAGUE του 2017.

Το JUSTICE LEAGUE θα σκηνοθετηθεί από τον Zack Snyder, θα προβληθεί σε δύο μέρη και θα φέρει για πρώτη φορά στην οθόνη μαζί τους μεγαλύτερους ήρωες της DC. Ο Commisioner Gordon είναι ένας από τους σημαντικότερους δεύτερους χαρακτήρες του σύμπαντος του Batman και έχει ενσαρκωθεί από πολυάριθμους ηθοποιούς ανά τις δεκαετίες, με πιο πρόσφατους τους Gary Oldman και Ben McKenzie.

Ο J.K. Simmons πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του ως θεατρικός ηθοποιός και wannabe συνθέτης και μόλις πριν από 20 χρόνια δοκίμασε για πρώτη φορά τις ικανότητές του στον κινηματογράφο. Ενσάρκωσε μια σειρά από συμπαθέστατους φωνακλάδες σε τηλεόραση και σινεμά, προτιμώντας να παραμένει στο ημίφως των δεύτερων ρόλων που κλέβουν την παράσταση. Καθιερώθηκε ώς ο πιο αξιαγάπητος ”μπαμπάς” του ανεξάρτητου αμερικάνικου κινηματογράφου και, το 2002, χαράκτηκε για πάντα στο μυαλό των comic fans ως ιδιοφυής casting επιλογή, στο ρόλο του εκδότη J. Jonah Jameson, στην τριλογία των ταινιών SPIDER-MAN. Πέρσι, ο αειθαλής ηθοποιός απέκτησε διεθνή αναγνώριση με τον βραβευμένο με Όσκαρ ρόλο του στο WHIPLASH και σήμερα συνεχίζει ακάθεκτος. Αγαπά ιδιαίτερα τα projects που έχουν σχέση με τα comics και την pop κουλτούρα, από αξέχαστα voiceovers σε βιντεοπαιχνίδια (βλεπε PORTAL 2) μέχρι ένα πλήθος τηλεοπτικών cartoons (βλέπε GRAVITY FALLS), αλλά και uncredited cameos σε παραγωγές υψηλότατων προδιαγραφών.