Stray Bullets: Sunshine And Roses #12

Τώρα ξεκινά το κυνηγητό!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Stray Bullets: Sunshine And Roses #12

Writer/ArtistPublisherImage Comics

Δεν είναι μυστικό πως το KILLERS, το mini series που επανέφερε το STRAY BULLETS στα ράφια, ήταν καλύτερο από τα τελευταία τεύχη της αρχικής σειράς. Όπως δεν είναι μυστικό πως το SUNSHINE AND ROSES, το τρέχον mini series είναι πολύ καλύτερο από το KILLERS. Και το #12 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία τεύχη των τελευταίων μηνών!

Σε αυτό βλέπουμε επιτέλους τους Orson και Beth να ξεκινούν το σχέδιό τους ενάντια στον Ηarry – το σχέδιο που έχει αποτελέσει ένα από τα πιο μυστηριώδη και ενδιαφέροντα κενά της έως τώρα εξιστόρησης του Dave Lapham. Και ο τρόπος που ξεκινά είναι μεν στραβός και ανάποδος (τουλάχιστον για τους πρωταγωνιστές), αλλά ο ρυθμός είναι φρενήρης!

Με τη μία ατυχία να διαδέχεται την άλλη, ο Orson τρέχει ενάντια στο χρόνο. Kαι όσο διάβαζα το τεύχος, είχα την εντύπωση ότι οι σελίδες γυρνούσαν πιο γρήγορα από ότι προλάβαινα να τις διαβάσω! Τέλος τα μυστικά, οι ύποπτες ματιές, το αργό χτίσιμο, τα hangovers και τα σχέδια πάνω σε αυτοσχέδιες μακέτες. Ήρθε η ώρα για κυνηγητό, πυροβολισμούς, τόνους speed, τρακαρίσματα, κλειδωμένους τύπους στο πορτ-μπαγκάζ και strippers που ξερνοβολάνε!

Και το σχέδιο των πρωταγωνιστών μόλις άρχισε!