Harrow County #10

Nέο κεφάλαιο στη ζωή της Emmy
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harrow County #10

WriterCullen BunnArtistTyler CrookPublisherDark Horse Comics

Κατά τύχη (ή και όχι) το σημερινό snapshot αφορά στο πολυαγαπημένο, θα έλεγα, HARROW COUNTY, στο οποίο περνάμε από το τέλος του προηγούμενου κεφαλαίου σε ένα καινούργιο στη ζωή της Emmy. Η μικρή μαγισσούλα και μετενσάρκωση του παλαιού φόβου και τρόμου της κωμόπολης φαίνεται πως δε θα ξεκουραστεί καθόλου.

Εκτός από τις συνεχή επισκέψεις των πολιτών, με σκοπό να χρησιμοποιήσουν την δύναμη της για να ωφεληθούν οι ίδιοι – ενώ πριν κάτι μέρες την κυνηγούσαν με τσουγκράνες και φωτιές – μάλλον έχει λόγους να πιστεύει ότι δεν είναι τόσο μόνη όσο νομίζει. Πώς; Πολύ απλά, σε ένα άλλο κομμάτι του δάσους, εκείνο το κομμάτι που μένουν αποκλειστικά οι μαύροι, οι άνθρωποι αρχίζουν να συμπεριφέρονται περίεργα. Αλλά όλα αυτά ήταν απλοί μύθοι κάποτε.

Ίσως τελικά, οι μύθοι να είναι απλές ιστορίες που ξεχνιούνται μέσα στα χρόνια. Τώρα, εάν τα καινούρια γεγονότα και πρόσωπα που εμφανίζονται αποτελούν απειλή για την Emmy, θα το δούμε στο επόμενο κομμάτι της ιστορίας μας τον επόμενο μήνα.

Μέχρι τότε όμως, έχουμε το #10 (και τα προηγούμενα για τους άπιστους), με σενάριο τρόμου που κοκαλώνει και σχέδιο, απλό μεν, αλλά ικανό να φέρει ανατριχίλες στο κορμί σας!