Μεταξοτυπία Charlie Adlard

Αποκλειστικά για το Comicdom Con Athens 2016!

Το Comicdom Con Athens, ο silkscreen artist extraordinaire Tind και ο δημοφιλής Βρετανός σχεδιαστής του THE WALKING DEAD, Charlie Adlard, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πανέμορφη συλλεκτική μεταξοτυπία, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το φετινό φεστιβάλ!

Το εξαιρετικό artwork, το οποίο φιλοτέχνησε αποκλειστικά για το Comicdom Con Athens 2016 ο δημιουργός που έχει συνδέσει το όνομά του με εκατοντάδες εντυπωσιακές απεικονίσεις “ζωντανών-νεκρών”, μετατρέπεται, στα χέρια του Tind, σε μια υπέροχη limited edition τετράχρωμη μεταξοτυπία μεγέθους 50×70 cm, την οποία κάθε συλλέκτης, art-lover, ή “zombie enthusiast”, θα ήθελε να έχει στη συλλογή του!

adlard_silkprint

Η ζόμπι μεταξοτυπία του Charlie Adlard θα κυκλοφορήσει σε 50 αριθμημένα και υπογεγραμμένα κομμάτια και θα πωλείται, στο τριήμερο του Comicdom Con Athens 2016, στην τιμή των 100 ευρώ. Αν ενδιαφέρεστε, όμως, να εξασφαλίσετε από τώρα τη μεταξοτυπία σας και να μη χρειαστεί να παλέψετε με ορδές από ζόμπι για να την αποκτήσετε, μπορείτε να την προπαραγγείλετε, στην ειδική τιμή των 75 ευρώ, που θα ισχύει αποκλειστικά για την περίοδο της προπώλησης!

Και επειδή, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, το Comicdom Con Athens ευαισθητοποιείται μπροστά στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και διατηρεί έντονη φιλανθρωπική δράση, αξίζει να σημειώσουμε ότι το 15% των εσόδων από τις πωλήσεις της μεταξοτυπίας θα διατεθεί για την ενίσχυση των προσφύγων. Τί καλύτερο, λοιπόν, από το να αποκτήσει κανείς ένα πανέμορφο συλλεκτικό έργο Τέχνης, και ταυτόχρονα να προσφέρει κάτι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Μη χάνετε χρόνο! Στείλτε ένα mail στο info@comicdom-con.gr (θέμα: “Μεταξοτυπία Comicdom Con Athens 2016”) με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) και παραγγείλετε άμεσα τη συλλεκτική μεταξοτυπία του Tind, που φιλοτέχνησε o Charlie Adlard ειδικά για την φετινή εκδήλωση!

Η προπώληση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου. Βιαστείτε!