Huck #4

H ώρα της ανατροπής
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Huck #4

WriterMark MillarArtistRafael AlbuquerquePublisherImage Comics

Στο καινούργιο τεύχος του HUCK, μαθαίνουμε για το origin του πρωταγωνιστή μας, ενώ ο ίδιος έρχεται σε επαφή με την πραγματική του οικογένεια.

Ο Mark Millar έχει καταφέρει να φτιάξει αριστοτεχνικά μια ιστορία που διαβάζεται περισσότερο με την καρδιά, παρά με το μυαλό. Ο Huck είναι στ’ αλήθεια τόσο καλοκάγαθος, που ο αναγνώστης φτάνει στα όρια της συγκίνησης. Μπροστά του, ο Superman φαντάζει ψυχρός και κυνικός.

Το σύνολο δένει πανέμορφα με το “ζωγραφιστό” σχέδιο του Rafael Albuquerque, αλλά και τα ζεστά, “ανθρώπινα” χρώματα του Dave McCaig. Πάρτε την καρτουνίστικη, εκνευριστική γυαλάδα της Marvel, αντιστρέψτε τη και θα καταλάβετε.

Το HUCK ξεκίνησε με την ιδέα του τι θα γινόταν αν ένας υπεράνθρωπος εκτίθετο, παρά τη θέλησή του και χωρίς τους δικούς του όρους, στο ευρύτερο κοινό. Στο τέλος του παρόντος τεύχους γίνεται μία ανατροπή (προβλέψιμη ή μη), η οποία ανοίγει καινούργιους και εντελώς διαφορετικούς αφηγηματικούς ορίζοντες. Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια!