Tintin Και Bone Στην Athens Comics Library

Παιδικά προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους!

Επισκεφθείτε την Athens Comics Library, τα Σαββατοκύριακα του Απριλίου, και γνωρίστε δύο από τα πλέον αγαπημένα comics μικρών και μεγάλων. Δύο μοναδικά προγράμματα για τους μικρούς φίλους των comics, με πρωταγωνιστές τον κλασικό ήρωα του Hergé και την ξεκαρδιστική παρέα των ξαδερφών Bone!

Ο Tintin Και Τα Χαμένα Κυκλαδικά Ειδώλια

Ένα μικρό λάθος στην χρονοκάψουλα του καθηγητή Κάλκουλους και ο ​Tintin ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα. Είναι μάρτυρας κλοπής των Κυκλαδικών Ειδωλίων από τους πειρατές του Αιγαίου.

Τα comics συναντούν την Ιστορία Τέχνης, ξεκινώντας από την Αρχαία Ελλάδα και τις Κυκλάδες. Γνώρισε την ιστορία του Hergé και του ήρωά του, Tintin, μάθε για τον Κυκλαδικό πολιτισμό και τα ειδώλια, και φτιάξε το δικό σου comic!​

Ημέρες και ώρες: Σάββατο 2 και 9 Απριλίου, 12:00-14:00
Κόστος: 10 ευρώ ανά άτομο
Για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας (4-12 ετών)
Συντονίζει η Ιστορικός Τέχνης Ειρήνη Περσίδου

acl_tintin

Στην Κοιλάδα Με Τον Bone

Τις Κυριακές του Απριλίου, ελάτε στην Athens Comics Library για ένα μαγικό ταξίδι με τα ξαδέρφια Bone! Θα χαθούμε στην Κοιλάδα, θα τα βάλουμε με τέρατα, θα πιάσουμε φιλίες με δράκους και θα γίνουμε μέρος της πιο απίθανης περιπέτειας.

Το BONE του Jeff Smith θεωρείται ένα από τα καλύτερα comics στον κόσμο, ενώ χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό εργαλείο σε πολλά σχολεία σε όλο τον κοσμο.

Ημέρες και ώρες: Κυριακή 3, 10, και 24 Απριλίου, 11:00-13:00
Κόστος: 10 ευρώ ανά άτομο
Για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας (4-12 ετών)
Συντονίζει η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη

acl_bone

Για πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με την Athens Comics Library