Comicdom Con Athens 2016

Η Madeleine DeMille στη μεγάλη γιορτή των comics!

Η σύζυγος και συνεργάτης του Ted Benoit, γνωστή για τη δουλειά της ως colorist στο BLAKE AND MORTIMER, θα επισκεφθεί και αυτή το Comicdom Con Athens 2016.

Madeleine DeMille

Η Madeleine DeMille έγινε κυρίως γνωστή ως colorist, με τη δουλειά της στη σειρά BLAKE ET MORTIMER. Παρ’ όλα αυτά, μετά τις σπουδές της στις Καλές Τέχνες, υπήρξε πρώτα δημοσιογράφος στην εφημερίδα LIBERATION και έπειτα στο περιοδικό L’ÉCHO DES SAVANES. Έχει εκδώσει μια συλλογή των χρονικών της (LA FRITE SAUVAGE), έχει γράψει ένα σενάριο μαζί με τον Serge Clerc (MANOIR), καθώς και ένα άλμπουμ με τον Ted Benoit (LA PEAU DU LEOPARD). Αυτή την εποχή, συνεργάζεται και πάλι με τον Benoit σε δυο σενάρια προς έκδοση, τα 160 ARPENTS και UN RUDE HIVER.

Έχει χρωματίσει δουλειές των Dupuy και Berbérian (LE JOURNAL D’HENRIETTE), François Avril (LE VOLEUR DE BALLERINES), Stanislas (LES AVENTURES D’HERGE), και των Pierre Nedjar και Didier Savard. Δουλεύοντας με τέμπερα και πιο πρόσφατα μέσω υπολογιστή, υπήρξε η πρώτη, με το L’AFFAIRE FRANCIS BLAKE, που δημιούργησε τα χρώματα των καινούριων άλμπουμ της διάσημης σειράς BLAKE AND MORTIMER, ενώ χρωμάτισε επίσης δυο τεύχη σχεδιασμένα από τον Ted Benoit, καθώς επίσης και έξι σχεδιασμένα από τον André Juillard, από τα οποία πρόκειται να εκδοθεί το LE TESTAMENT DE WILLIAM S.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!