Legends Of Tomorrow #1

Μην περιμένετε σχέσεις με την τηλεοπτική σειρά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Legends Of Tomorrow #1

WritersGerry Conway, Aaron Lopresti, Keith Giffen, Len WeinArtistsEduardo Pansica, Rob Hunter, Aaron Lopresti, Matt Banning, Bilquis Evely, Yildiray Cinar, Trevor ScottPublisherDC Comics

Ο αναγνώστης, όμως, δε θα πρέπει να περιμένει να διαβάσει κάτι σχετικό με την αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά. Αν και ο τίτλος ξεγελάει, το comic ουσιαστικά περιλαμβάνει τέσσερις ιστορίες, ασύνδετες μεταξύ τους, που αφορούν κάποιους λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες της DC. Αν δεν περιμένετε να διαβάσετε για ταξίδια στον χρόνο που σκοπό έχουν να σταματήσουν τον διαβολικό Vandal Savage και αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιους ήρωες που είναι στην αφάνεια τα τελευταία χρόνια, όπως ο Metamorpho και oι Metal Men, τότε πιθανόν να περάσετε ευχάριστα διαβάζοντας τον νέο τίτλο.

To χαρακτηριστικό του είναι πως επιχειρεί να δώσει μια νέα εκδοχή των ηρώων αυτών, στηριζόμενη, ωστόσο, στην προ New 52 εκδοχή. Το αποτέλεσμα, παραδόξως, είναι αρκετά ικανοποιητικό! Οι ιστορίες είναι φρέσκες, ευχάριστες και, αν κάποιος δεν επιχειρεί να διαβάσει τον τίτλο έχοντας τον στο μυαλό του σαν ένα “expansion” της τηλεοπτικής σειράς, θα μείνει αρκετά ευχαριστημένος! Στα ίδια καλά επίπεδα βρίσκεται και το σχέδιο όλων των ιστοριών. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να επισημανθεί το “ύπουλο” marketing της DC που σίγουρα θα ενοχλήσει κάποιον που δεν γνωρίζει τι πραγματεύεται ο συγκεκριμένος τίτλος.