Comicdom Con Athens 2016

Και ο Chris Thompson στο guest list

Η εντυπωσιακή guest list του φετινού Comicdom Con Athens ολοκληρώνεται με την επίσκεψη του Chris Thompson, με τον γνωστό δημοσιογράφο, διοργανωτή events και ακαδημαϊκό, να συμμετέχει ενεργά στα events του φεστιβάλ!

Chris Thompson

Ο Chris Thompson είναι ένας διεθνούς φήμης δημοσιογράφος comics, διοργανωτής events και ακαδημαϊκός. Είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στο Lakes International Comic Art Festival, το NICE Convention και το Malta Comic Con, και συντονίζει σημαντικά panels στο San Diego Comic Con International, το Thought Bubble Festival και άλλα events.

Το εβδομαδιαίο του podcast Orbital In Conversation είναι διαθέσιμο στο iTunes και στο Multiversity Comics, με τη λίστα των καλεσμένων του να περιλαμβάνει ονόματα όπως των Alan Moore, Gerard Way, Julie Maroh, Mike Mignola και Chuck Palahniuk. Ο Chris είναι επίσης ο Διοργανωτής Events στο Orbital Comics του κεντρικού Λονδίνου, όπου επιμελείται υψηλού επιπέδου εκθέσεις, signings, ομιλίες και εργαστήρια.

Εκτός από το workshop που θα παρουσιάσει, ο Chris Thompson θα είναι και moderator του Q&A των Al Ewing, Goran Sudzuka και P.J. Holden.

thompson_2

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!