Comicdom Con Athens 2016

Τρία νέα events στο πλουσιότερο πρόγραμμα στην ιστορία του φεστιβάλ!

Τρία ακόμη events προστέθηκαν στο εντυπωσιακό πρόγραμμα της μεγάλης γιορτής των comics!

Η διεθνής προσκεκλημένη του Comicdom Con Athens 2016, Sookyung Yoo, παρουσιάζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ξενάγηση στην έκθεση Manga Pioneers, οι Windows 10 Superheroes της Microsoft σας περιμένουν στο αγαπημένο Comic Jam! και η χορωδία Fantasy Choir θα κρατήσει ευχάριστη μουσική συντροφιά σε όσους βρεθούν στην είσοδο του φεστιβάλ το απόγευμα του Σαββάτου.

Fantasy Choir

Σάββατο, 16 Απριλίου, 18:00
Street Event (Οδός Μασσαλίας)

Η Fantasy Choir αποτελεί ένα φωνητικό σύνολο νέων ατόμων που εκφράζουν την αγάπη τους και το πάθος τους για το φανταστικό κόσμο μέσω της μουσικής και συγκεκριμένα της πολυφωνικής μουσικής.

Η Fantasy Choir δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 και είναι η πρώτη και μοναδική χορωδία στην Ελλάδα με ρεπερτόριο παρμένο αποκλειστικά από έργα φαντασίας.

http://fantasychoir.wix.com/fantasychoir
https://www.facebook.com/fantasychoir/

fantasy_choir

Windows 10 Super Heroes Comic Jam!

Σάββατο, 16 Απριλίου, 14:30
Κυριακή, 17 Απριλίου, 14:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Φουαγιέ)

O Δρ. Ιός καταστρώνει τα πονηρά του σχέδια, για να κατακτήσει τον digital κόσμο. Έχει υποτιμήσει, όμως, τη δύναμη της ομάδας των Windows 10 Super Heroes!

Γεμίστε τα panels και τα μπαλονάκια, δημιουργώντας το δικό σας comic, και βοηθήστε τον Defender, τον Edge και την Hello, να σταματήσουν τα πανούργα σχέδια του Δρ. Ιού και της παρέας του!

Ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που καθιέρωσε ο Ούγγρος δημιουργός comics Zoltán Fritz (καλεσμένος του Comicdom Con Athens 2014), το οποίο μετρά περισσότερα από 10 χρόνια ζωής και έχει ταξιδέψει σε φεστιβάλ comics ανά τον κόσμο.

windows_10_heroes

Ξενάγηση Στην Έκθεση Manga Pioneers

Σάββατο, 16 Απριλίου, 17:15
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Seminar Room 6ος)

H διεθνής προσκεκλημένη του Comicdom Con Athens 2016, Sookyung Yoo, ξεναγεί τους επισκέπτες του φεστιβάλ στην έκθεση Manga Pioneers, μιλώντας τους για το έργο και τη ζωή των δημιουργών, καθώς και για τις μεθόδους συντήρησης και αναπαραγωγής των πρωτότυπων σελίδων με την τεχνική Genga'(Dash).

Στο τέλος της ξενάγησης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακαλουθήσουν ένα σύντομο εργαστήριο δημιουργίας manga με την Sookyung Yoo.

manga_pioneers_header

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!