Combat Illustrated - Μάχη Εικονογραφημένη

Νέα σειρά του Propaganda Channel με κλασικά war comics!

Ο πρώτος τόμος της νέας σειράς του Propaganda Channel, COMBAT ILLUSTRATED – ΜΑΧΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ, με war comics από τους Paul S. Newman, John Buscema, Sam Glanzman, κ.α., θα κυκλοφορήσει στο Comicdom Con Athens 2016. Επίσης, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν, από τις γραμματείες της εκδήλωσης, την ειδική teaser έκδοση.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
COMBAT ILLUSTRATED – ΜΑΧΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ
ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ!
(Με δώρο αφίσα & σελιδοδείκτες)

Combat Illustrated – MAXH Εικονογραφημένη: Τόμος 1ος, Απόβαση στη Νορμανδία!

Σενάριο: Paul S. Newman, Ernie Hart
Σχέδιο: John Buscema, Sam J. Glanzman, Joe Gill
Είδος: Κόμικς: Ιστορικό – Πολεμικό
1 Έγχρωμη & 2 Ασπρόμαυρες Ιστορίες
Μέγεθος: 13,5 Χ 19 cm
1ος Τόμος: 68 σελίδες & Αφίσα 21 x 33 εκ.
ISBN: 978-618-81172-8-0
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Απριλίου 2016 (Comicdom Con Athens 2016)

Στις 01:15 τη νύχτα της 6ης Ιουνίου του 1944, δεκαοκτώ χιλιάδες αλεξιπτωτιστές της 82ης και της 101ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας γεμίζουν τον ουρανό πάνω από την κατεχόμενη Γαλλία. Είναι το πρώτο κύμα των συμμαχικών στρατευμάτων που θα αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του Άξονα, πριν ξεκινήσει και στις ακτές η επιχείρηση Overlord, η Απόβαση στη Νορμανδία!

combat_illustrated

Κάθε τόμος της σειράς Μάχη Εικονογραφημένη συγκεντρώνει σε μια απολαυστική έκδοση, κλασικά πολεμικά κόμικς που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Περιπέτειες, επιλεγμένες για την ιστορικότητά τους, που δεν χρησιμοποιούν τον πόλεμο ως απλό σκηνικό για την πλοκή, αλλά ξετυλίγουν τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα από το πεδίο της μάχης μέχρι τα επιτελεία των αντιπάλων, καθώς και άγνωστες πτυχές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Με νέα πλούσια αρθογραφία και ιστορικά σημειώματα από τις εκδόσεις Propaganda Channel, καθώς και αδημοσίευτα προσχέδια και σκίτσα από τους δημιουργούς, η σειρά Mάχη Εικονογραφημένη είναι μοναδική τόσο για τους οπαδούς των ιστορικών και πολεμικών κόμικς, όσο και για το ευρύτερο κοινό, που θέλει να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές και τις ηρωικές, επίκαιρες ιστορίες τους…

Ζητήστε από τις γραμματείες του Comicdom Con Athens 2016, το δωρεάν teaser για τη νέα σειρά COMBAT ILLUSTRATED – ΜΑΧΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ από τις εκδόσεις Propaganda Channel!

combat_illustrated_teaser