Comicdom Con Athens 2016

Παιδικό Πρόγραμμα

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens περιλαμβάνει και πολύ ενδιαφέροντα εργαστήρια και events, για τους μικρούς φίλους των comics που θα επισκεφθούν την εκδήλωση!

Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη μακρινή Ιαπωνία μέσω του Kamishibai, και επίσης, σε συνεργασία με τον δημιουργό Μιχάλη Διαλυνά, παρουσιάζουν τα νέα εργαστήρια ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ, βασισμένα στο βιβλίο δραστηριοτήτων της Comicdom Press.

Παιδικό Πρόγραμμμα: Γράφοντας Με Εικόνες

Σάββατο, 16 Απριλίου, 12:30
Κυριακή, 17 Απριλίου, 11:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Φουαγιέ)

Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και ο δημιουργός Μιχάλης Διαλυνάς, προσκαλούν τους μικρούς φίλους να ανακαλύψουν τη μαγεία των comics, μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, χρησιμοποιώντας και επιπλέον υλικό από τη νέα έκδοση του βιβλίου δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ.

grafontas

Παιδικό Πρόγραμμα: Kamishibai

Σάββατο, 16 Απριλίου, 18:00
Street Event (Οδός Μασσαλίας)

Αν έχετε περιέργεια να γνωρίσετε την μακρινή Ιαπωνία, μέσα από αφηγήσεις, αλλά και να ακούσετε ιστορίες για περίεργα παιδιά, ελάτε να τις ακούσετε από την αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και να τις δείτε να ξετυλίγονται μπροστά σας.

Στη συνέχεια φτιάξτε τη δική σας ιστορία και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας!

kamishibai_header

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!