Jemma Books & Comics Και Jemma Press

Event για τους back issue hunters και πακέτα προσφορών!

Στο επερχόμενο Comicdom Con Athens 2016, το Jemma Books & Comics γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του με ένα μοναδικό event για όσους αγοράσουν back issues, ενώ στο περίπτερο της Jemma Press σας περιμένουν μοναδικά πακέτα προσφορών με τους τίτλους της εκδοτικής.

6 Τυχεροί x 3 Τίτλοι = 18 Χρόνια Jemma Books & Comics!

Στο Comicdom Con Athens 2016
15-17 Απριλίου
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22)

Όπως κάθε χρόνο, στα περίπτερα μας Jemma Press και Jemma Books & Comics θα υπάρχουν δεκάδες προσφορές και ευκαιρίες για να επιλέξετε.

Φέτος όμως, ένεκα και των 18ων γενεθλίων του καταστήματος μας, την τιμητική τους θα έχουν οι φίλοι των αμερικανικών back issues, αφού με τις αγορές τους θα έχουν την πιθανότητα να κερδίσουν μια in store εξάμηνη συνδρομή για 3 μηνιαίους τίτλους!

Πιο συγκεκριμένα: Μέσα σε 6 τυχαία τεύχη θα έχουμε κρύψει 6 κουπόνια. Οι έξι τυχεροί που θα αγοράσουν κάποιο από αυτά τα τεύχη θα κερδίσουν από μια εξάμηνη μη ανταλλάξιμη συνδρομή για τρεις τίτλους της αρεσκείας τους!

    • Οι τίτλοι που θα μπορούν να επιλέξουν οι νικητές πρέπει να είναι μηνιαίοι (DC, Marvel, Image, IDW κτλ) και να μην υπερβαίνουν τα 4,99$ ανά τίτλο.
    • Με το όρο in store εννοούμε πως ο νικητής θα πρέπει να έρχεται στο κατάστημα για να παραλαμβάνει τους μηνιαίους τίτλους του.
    • Κατ’ εξαίρεση, στην περίπτωση που ο νικητής κατοικεί εκτός Αττικής, θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.
    • Το κουπόνι είναι μη ανταλλάξιμο δηλαδή δεν μπορούν οι νικητές να το ανταλλάξουν με άλλα αντικείμενα, βιβλία, κόμικς, φιγούρες κτλ. Και αφορά αποκλειστικά μια εξάμηνη συνδρομή για 3 τίτλους.
    • Το κουπόνι είναι μη μεταβιβάσιμο και μη εμπορεύσιμο, δηλαδή οι νικητές δεν μπορούν να το δώσουν σε φίλο/φίλη ή να το πουλήσουν.
    • Η προσφορά δεν λειτουργεί αθροιστικά. Στην περίπτωση δηλαδή που ένας τυχερός κερδίσει δύο η τρία κουπόνια λογίζεται ως μια νίκη. Τα επιπλέον κουπόνια θα πρέπει να παραδοθούν στο Jemma Books & Comics και θα κληρωθούν σε μελλοντική εκδήλωση-event.
    • Τα τυχερά κουπόνια θα γίνονται δεκτά μέχρι και τις 30 Απριλίου.

jemma_books_and_comics_event

Το Jemma Books & Comics σας διαβεβαιώνει πως τα κουπόνια δεν θα τοποθετηθούν σε ακριβά τεύχη μόνο και πως η επιλογή των τευχών θα είναι τυχαία.

Να πούμε και για τους “πονηρούς” που σκέφτονται να ανοίγουν τα σακουλάκια και να ψάχνουν για τα τυχερά κουπόνια πως σε τέτοια περίπτωση το κουπόνι θα ακυρώνεται επιτόπου.

Πακέτα Προσφορών Της Jemma Press

Στο Comicdom Con Athens 2016
15-17 Απριλίου
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22)

HARDCORE JEMMA FAN PACK

Στο Comicdom Con Athens 2016, θα διατίθεται για τους σκληροπυρηνικούς φίλους των εκδόσεων μας, ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει και τις 11 νέες εκδόσεις μας.

Η ονομαστική τιμή των κόμικς είναι 68,90 € ενώ το πακέτο θα κοστίζει μόνο 45,00 € και μαζί θα πάρετε μια πάνινη τσάντα (για να τα βάλετε μέσα) με τον H.P. Lovecraft σχεδιασμένο από τον Tomek, καθώς κι ένα sticker βινυλιού με τον Lovecraft του Tomek.

hardcore_jemma_fan_pack

TOMEK EXTREME FAN PACK

Μια μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να αποκτήσει όλες τις δουλειές του Tomek από τις εκδόσεις μας, Jemma Press!

Περιλαμβάνει όλα τα τεύχη από τη σειρά Κουλούρι, συμπεριλαμβανομένου και του καινούργιου Κουλούρι #7 σε σενάριο του Βασίλη Μπαμπούρη, το Ωχ Θεέ μου!!!, την ανθολογία The Very Closed Circle όπου συμμετέχει μαζί με άλλους 17 Έλληνες δημιουργούς, καθώς και την πάνινη τσάντα & το sticker βινυλίου του Lovecraft.

Η ονομαστική τιμή των κόμικς είναι 48,45 € ενώ το πακέτο θα κοστίζει μόνο 30,00 €

Τι πράγμα; Έχετε ήδη όλα τα άλμπουμ του Tomek; Να μια ευκαιρία να κάνετε ένα καταπληκτικό δώρο σε ένα φίλο σας που θα σας ευγνωμονεί αιώνια!

tomek_fan_pack

ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ COMBO PACK!

Μια μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να αποκτήσει όλες τις δουλειές (πλην του εξαντλημένου ΣΛΑΠ) του Τάσου Ζαφειριάδη από τις εκδόσεις μας!

Περιλαμβάνει τα: ΣΛΑΠ 2 μαζί με τον Λουκά Τσουκνίδα και Πέτρο Χριστούλια, την ανθολογία The Very Closed Circle όπου συμμετέχει μαζί με άλλους 17 Έλληνες δημιουργούς, το Το Πτώμα με τον Γιάννη Παλαβό και Θανάση Πέτρου, το Χαρακώματα με τον Πέτρο Χριστούλια, τα δύο Δεν είναι αυτό που νομίζεις με τον Λουκά Τσουκνίδα και τον Παναγιώτη Πανταζή, το Οι απίθανες περιπέτειες του Σπίφ & του Σπαφ καθώς και μια πάνινη τσάντα με το logo του Jemma Books & Comics.

Η ονομαστική τιμή των κόμικς είναι 53,40 € ενώ το πακέτο θα κοστίζει μόνο 35,00 €

zafiriadis_pack

ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΙΑΣ COMBO PACK!

Τα άπαντα του Πέτρου Χριστούλια (πλην του εξαντλημένου ΣΛΑΠ) από τις εκδόσεις μας!
Περιλαμβάνει τα: ΣΛΑΠ2 μαζί με τον Λουκά Τσουκνίδα και Τάσο Ζαφειριάδη, την ανθολογία The Very Closed Circle όπου συμμετέχει μαζί με άλλους 17 Έλληνες δημιουργούς, τα Γυρνώ σαν νυχτερίδα & Τριγυρνώ μες στην Αθήνα, το Χαρακώματα με τον Τάσο Ζαφειριάδη, καθώς και μια πάνινη τσάντα με το logo του Jemma Books & Comics.

Η ονομαστική τιμή των κόμικς είναι 46,95 € ενώ το πακέτο θα κοστίζει μόνο 30,00 €

xristoulias_pack