Vision #6

Πού είναι το φινάλε;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Vision #6

WriterTom KingArtistGabriel Hernandez WaltaPublisherMarvel Comics

Το έκτο τεύχος του VISION κυκλοφόρησε, η ένταση κορυφώνεται, κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και το εκρηκτικό φινάλε που μας υποσχέθηκαν… Αλήθεια, πού είναι το φινάλε;

Το μόνο πράγμα που κάνει το συγκεκριμένο τεύχος να μοιάζει με το τελευταίο ενός arc, είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας του αφηγητή μας, και υποθέτω πως ο μόνος λόγος που, εν τέλει, θεωρείται φινάλε, είναι για να χωρέσουν τα πρώτα έξι τεύχη στο συνηθισμένο format των trade paperbacks.

Όπως και να ‘χει, το VISION συνεχίζει να είναι η μία σειρά της Marvel που θα έπρεπε να διαβάζετε αυτή την περίοδο. Η ιστορία είναι καλογραμμένη και ενδιαφέρουσα, η εικονογράφηση συνεχίζει να δημιουργεί αυτή την αίσθηση επερχόμενης τραγωδίας που αναφέραμε και στο review του πρώτου τεύχους, και, συνολικά, πρόκειται για μια δουλειά ενδιαφέρουσα και προσεγμένη.

Με λίγα λόγια, το ότι η συγκεκριμένη ιστορία δεν τελειώνει εδώ, μόνο ως θετικό θα μπορούσα να το εκλάβω, αλλά η παντελής έλλειψη closure ήταν, δυστυχώς, λιγάκι ενοχλητική.