Legends Of Tomorrow S01E11

The Magnificent Eight
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS01E11 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer DirectorThor Freudenthal CastVictor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Franz Drameh, Ciara Renée, Dominic Purcell, Wentworth Miller NetworkThe CW

Οι ήρωες αναγκάζονται να κρυφτούν από τους διώκτες τους στην πόλη Salvation, το 1871, και καθώς κανένας τους δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα της Άγριας Δύσης, το ένα ποτάκι στο τοπικό σαλούν καταλήγει σε ένα μεγαλοπρεπή καυγά, όπου καρέκλες και μπουνιές φεύγουν προς πάσα κατεύθυνση. Το όλο κακό ξεκινά, όταν ο Snart, υπερασπιζόμενος τον Dr. Stein (ο οποίος, κόντρα στο σοβαρό του προφίλ, χαρτοπαίζει με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία), αναγκάζεται να πυροβολήσει ένα μέλος της συμμορίας Stillwater, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να κηρύξουν τον πόλεμο στην πόλη.

Στο πλευρό των ηρώων, τάσσεται ένας αναγνωρίσιμος με την πρώτη ματιά χαρακτήρας, ο Jonah Hex, που αποδεικνύεται παλιός γνώριμος του Rip και εμπλουτίζει με μία κυνική μελαγχολία το σύνηθες εκρηκτικό κοκτέιλ προσωπικοτήτων της ομάδας. Το επεισόδιο είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό, καθώς, τόσο ο Rip όσο και η Kendra, έρχονται αντιμέτωποι με προσωπικές τους ιστορίες από το παρελθόν, και ο Dr. Stein θα αψηφήσει τον πιο βασικό κανόνα του ταξιδιού στο χρόνο, για να σώσει τη ζωή ενός αγοριού.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι τα επεισόδια στα οποία απουσιάζει ο Savage είναι τα καλύτερα! Το συγκεκριμένο με έκανε να νοσταλγήσω το BACK TO THE GUTURE III και να γελάσω με αρκετές πινελιές του σεναρίου, όπως όταν ο Jonah κάνει το σταυρό του, μετά τη θεαματική είσοδο του Firestorm, ή όταν o Ray συστήνεται ως John Wayne και καταλήγει σερίφης της πόλης, αλλά και με την εμφάνιση του H.G. Wells, συγγραφέα του THE TIME MACHINE.