Agents of S.H.I.E.L.D. S03E16

Paradise Lost
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS03E16 WritersJoss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Sharla Oliver, George Kitson DirectorWendey Stanzler CastClark Gregg, Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Luke Mitchell, Powers Boothe NetworkABC

Μετά το 15ο επεισόδιο που περιελάμβανε οράματα από το μέλλον, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και καθηλωτική πλοκή, οτιδήποτε και να μας σέρβιραν, θα φαινόταν κατώτερο. Ευτυχώς, αυτό δεν συνέβη σε μεγάλο βαθμό, καθώς είχαμε εξελίξεις σε πολλά μέτωπα.

Ο Hive Ward αποφασίζει να μαζέψει τα μεγάλα κεφάλια της Hydra για να αποκαλύψει την παρουσία του, ενώ ο Malick πλέον είναι τρομοκρατημένος από τον “θεό” που είχε αφιερώσει την ζωή του ώστε να επαναφέρει στην Γη. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Coulson πλέον γνωρίζει ότι ο Ward επέστρεψε (ως Hive), κάτι που τους βοηθάει να εστιάσουν την έρευνα τους. Και επιτέλους, έχουμε τις τελικές πινελιές στο στήσιμο του σκηνικού για την επίσημη εμφάνιση των Secret Warriors, sub-plot που τρέχει σε όλη την 3η σεζόν.

Το επεισόδιο, όπως φαίνεται και από την περιγραφή των γεγονότων, λειτουργεί ως set-up για την τελευταία, σεναριακά, φάση της φετινής σεζόν, προετοιμάζοντας τα δύο στρατόπεδα. Ωστόσο, κατάφεραν να χωρέσουν και κάποιες νέες αποκαλύψεις και καλύτερες ματιές στην ψυχολογική κατάσταση διαφόρων χαρακτήρων, καλών και κακών.