iZombie S02E18 & S02E19

Dead Beat / Salivation Army
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

iZombie

Season/EpisodeS02E18 / S02E19 WritersRob Thomas, Diane Ruggiero, John Enbom, Kit Boss DirectorsJohn T. Kretchmer, Michael Fields CastRose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, David Anders, Robert Buckley NetworkThe CW

Την προηγούμενη εβδομάδα, το iZOMBIE ολοκλήρωσε τη σεζόν του με δύο επεισόδια. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν χρειαζόταν να περιμένουμε να δούμε τα δύο επεισόδια απλωμένα σε δύο εβδομάδες, αλλά δε θα παραπονεθώ. Γιατί και τα δύο ήταν απίθανα και έκλεισαν plot threads από την τρέχουσα, αλλά και προηγούμενη σεζόν.

Το πρώτο από τα δύο επεισόδια ξεκίνησε με τον Major στη φυλακή, με το χρόνο να κυλά εναντίον του, όσο η πείνα του απειλούσε να τον μεταμορφώσει πλήρως σε ζόμπι. Μόλις αυτό το πρόβλημα λύθηκε (σχεδόν βγάζοντας την ψυχή του συμπαθέστατου παιδαρά), οι ρυθμοί έπεσαν, προκειμένου να στήσουν το φινάλε της σεζόν. Και μόλις το φινάλε ξεκίνησε, βρεθήκαμε εν μέσω ενός πλήρους (και του πρώτου που βλέπουμε με τα μάτια μας στη σειρά) zombie outbreak!

Το τι ακολούθησε, μπορείτε να το καταλάβετε εύκολα. Η Liv, o Major και ο Detective Babineaux στριμώχτηκαν, ανατίναξαν κεφάλια και παρέδωσαν ένα γεμάτο πακέτο ποιητικής δικαιοσύνης στον Vaughn Du Clark. Παράλληλα, ο Ravi και ο Blaine αναγκάστηκαν να σχηματίσουν ένα αταίριαστο δίδυμο, απέναντι στους hitmen του Mr. Boss.

Θέλετε να κρίνω το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά; Θέλετε να τα τσουβαλιάσω και τα δύο μαζί; Σε κάθε περίπτωση, το φινάλε της δεύτερης σεζόν του iΖΟΜΒΙΕ ήταν υποδειγματικό! Είχε δράση και gore που δεν είχαμε ξαναδεί από το φινάλε της πρώτης σεζόν, απασχόλησε σχεδόν κάθε χαρακτήρα του και έκλεισε κάθε ανοιχτό plot, βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.