Spider-Man: Homecoming

Όλες οι εξελίξεις από το 2ο reboot στις αραχνοταινίες

Ανακοινώθηκε ο τίτλος της reboot ταινίας του Spider-Man, που προέκυψε από τη συνεργασία Sony και Marvel, ο οποίος είναι SPIDER-MAN: HOMECOMING. Και αρχίσαν ευθύς αμέσως οι διευθετήσεις του cast.

Τον Spidey θα προσωποποιήσει ο Tom Holland, τον οποίο αναμένουμε να δούμε και στο CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR, θα εμφανίζεται ο Robert Downey Jr. ως Iron Man, τη θεία May θα υποδυθεί η Marisa Tomei, την οποία θα δούμε και στο CIVIL WAR, ενώ και ο Michael Keaton αρχικά ήταν να υποδυθεί τον “κακό” του έργου, αλλά τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Επίσης, στο cast προστέθηκαν η Laura Harrier και ο Tony Revolori, που θα υποδυθούν συμμαθητές του Peter, καθώς και η Zendaya, ως Michele (πιθανώς Michele Gonzales).

Όσον αφορά στο σενάριο, δεν πρόκειται να είναι ξανά ένα origin story, ενώ διακρίνεται παιχνιδιάρικη διάθεση, κρίνοντας από το logo της ταινίας, εν αντιθέσει με τα σοβαροφανή σκοτεινά AMAZING SPIDER-MAN. Σκηνοθέτης του εγχειρήματος θα είναι ο Jon Watts και σεναριογράφοι οι John Francis Daley και Jonathan Goldstein. Κρίνοντας από τον τίτλο, η ταινία θα έχει κάποια έμπνευση από το ομότιτλο τεύχος του THE AMAZING SPIDER-MAN #252, όπου εμφανίζεται πρώτη φορά η μαύρη στολή του Spidey, χώρια το διττό νόημα, αφού ο ήρωας γύρισε πλέον πίσω στη Marvel.

Η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2017.