The Flash S02E19

Back To Normal
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E19 WritersKatherine Walczak, Brooke Roberts, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg DirectorJohn F. Showalter CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh NetworkThe CW

Είμαι λίγο διχασμένος όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο του THE FLASH. Αφενός η σειρά έχει αποδείξει πως είναι αξιοπρεπέστατη και στέκεται επάξια στον χώρο, αφετέρου, όμως, είχα μια έντονη αίσθηση βιασύνης και προχειρότητας σχετικά με το επεισόδιο που προβλήθηκε.

Αν και έγιναν κοσμοϊστορικά πράγματα στο επεισόδιο 18, στο 19 βλέπουμε τους ήρωές μας να συνεχίζουν ατάραχα την καθημερινότητα τους, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Ο Barry έχει χάσει τις δυνάμεις του και η Caitlin είναι αιχμάλωτη του Zoom, στην Earth 2. Αν και το επεισόδιο ασχολείται ως έναν (για εμένα όχι ικανοποιητικό) βαθμό με τον Barry και την έλευση ενός νέου villain, παραβλέπει εντελώς την απώλεια ενός αρκετά σημαντικού μέλους της Team Flash, γεγονός που με ενόχλησε. Επιπροσθέτως, δεν είδα πουθενά τον αντίκτυπο της έλλειψης δυνάμεων του Flash, σε σημείο που να ξέχασα εντελώς πως δεν είχε πια τη Speed Force. Tέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Caitlin γνωρίζει την σωσία της από την Earth 2, ενώ ο Harrison Wells προσπαθεί να βρει την κόρη του, μιας και τα ρήγματα μεταξύ των δύο Γαιών είναι πλέον ανοιχτά.

Εν ολίγοις, προσωπικά μου φάνηκε πως το επεισόδιο έγινε βιαστικά και δε δόθηκε η πρέπουσα σημασία σε ζητήματα αρκετά σημαντικά. Αν και το THE FLASH είναι μια άκρως απολαυστική σειρά και μας έχει δώσει πολλά όμορφα επεισόδια, δυστυχώς το “Back Τo Normal” δεν είναι ένα από αυτά.