Διπλή Βιβλιοπαρουσίαση Από Την Ένατη Διάσταση

Τα Intra Muros και Τσαλακωμένη Ουρά στη Θεσσαλονίκη

Η Ένατη Διάσταση ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και στις αποσκευές της θα έχει και δύο πρόσφατες κυκλοφορίες της: τα INTRA MUROS και Η ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ, τα οποία θα παρουσιαστούν επίσημα. Δείτε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Διπλή Βιβλιοπαρουσίαση: Intra Muros και Η Τσαλακωμένη Ουρά

[Η Ένατη Διάσταση στο THE COMIC CON 2016]

enati-diastasi-afisa

Οι φίλοι της Ένατης Διάστασης από τη Θεσσαλονίκη θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για να συναντήσουν από κοντά τους δημιουργούς δύο εκ των πιο πρόσφατων κυκλοφοριών μας.

Στη παρουσίαση των ολοκαίνουριων άλμπουμ INTRA MUROS: Η ΠΛΗΡΗΣ ΈΚΔΟΣΗ (του Τάσου Ζαφειριάδη και του Πέτρου Χριστούλια) και Η ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ (της Έφης Θεοδωροπούλου και του Σταύρου Κιουτσιούκη) – που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του THE COMIC CON 2016 – οι τέσσερεις δημιουργοί θα μιλήσουν για τη δουλειά τους και θα υπογράψουν αντίτυπα των άλμπουμ τους. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και εκδότης Νίκος Δαλαμπύρας.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο καφέ του Μουσείου Φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη Α΄ του Ο.Λ.Θ., το απόγευμα της Παρασκευής, 6 Μαΐου, στις 19:30 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η Λένα, δημιουργός του πολύ όμορφου άλμπουμ A BETTER STORY – που επίσης μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας – θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Μαΐου στο περίπτερο της Ένατης Διάστασης, εντός του χώρου που θα φιλοξενείται στην Αποθήκη Γ΄ του λιμένα Θεσσαλονίκης και θα υπογράφει αντίτυπα του άλμπουμ της.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!