Agents of S.H.I.E.L.D S03E20

Emancipation
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents of S.H.I.E.L.D

Season/EpisodeS03E20 WritersCraig Titley, Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen DirectorVincent Misiano CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge NetworkABC

Τα γεγονότα της ταινίας CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR φτάνουν και στο TV MU και ο General Talbot αναζητά τους Inhumans του S.H.I.E.L.D., για να τους καταγράψει, τη στιγμή που όλη η ομάδα προσπαθεί να βρει τρόπο, αφενός να επαναφέρει την Daisy, αφετέρου να νικήσει το Hive (ex-Ward), μετά το στραπάτσο του προηγούμενου επεισοδίου.

Η σειρά έχει επανέλθει δυναμικά μετά από μία κοιλιά, με επεισόδια που, χωρίς να τους λείπει η δράση, εμβαθύνουν αρκετά στους χαρακτήρες. Ο Coulson παραμένει ένας από τους πιο εκνευριστικά cool χαρακτήρες στην TV, ενώ αναπάντεχη είναι και η επανεμφάνιση του Lash, με καθαρτικό κατά κάποια έννοια τρόπο.

Καθώς η σειρά πάει για το κλείσιμο της σεζόν, το παιχνίδι φαίνεται να έχει χοντρύνει και μένει να δούμε με ποιο τρόπο θα το χειριστούν στα τελευταία επεισόδια.