Black Widow #3

Τώρα ξεκινά το ενδιαφέρον κομμάτι
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Black Widow #3

WritersMark Waid, Chris SamneeArtistChris SamneePublisherMarvel Comics

Ο Weeping Lion (Θεέ μου, τι όνομα κι αυτό!) εκβιάζει τη Black Widow, για να του κάνει τα θελήματα και να αντιταχθεί στη S.H.I.E.L.D.. Η Natasha αναζητά έναν τρόπο να πάρει το πάνω χέρι, αλλά προς ώρας αναγκάζεται να ακολουθήσει τις προσταγές του, οι οποίες την οδηγούν στην Ρωσία και συγκεκριμένα στο μέρος που μεγάλωσε και διδάχθηκε την τέχνη της super-assasin (ή ό, τι έγραφε το πτυχίο της… Δεν ξέρω). Το μέρος φαίνεται ερειπωμένο, αλλά η Black Widow θα συναντήσει εκεί μέσα και άλλα πράγματα, εκτός από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Λόγοι για να διαβάζει κανείς το BLACK WIDOW υπάρχουν πολλοί, πέρα από το όνομα της Natasha. Υπάρχει το όνομα του Mark Waid, το όνομα του Chris Samnee και άλλα ονόματα. Αν δεν είχα διαβάσει και αυτό το τεύχος δεν θα είχα κάτι να πω επί της ουσίας για αυτό, πέρα από το ότι αυτό είναι ένα comic με σωρούς από πτώματα και ενδιαφέροντα ονόματα – κάτι που, εντάξει, από μόνο του δε λέει και πολλά. Τώρα, στο τρίτο τεύχος, σα να απέκτησε κάποιο παραπάνω σενάριο και, ομολογουμένως, του πάει πολύ.