The Flash S02E23

The Race Of His Life
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E23 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Aaron Helbing, Todd Helbing DirectorAntonio Negret CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin NetworkThe CW

Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, το αρχι-σχέδιο του Zoom επιτέλους αποκαλύπτεται και είναι αρκούντως παρανοϊκο, αφού σκοπεύει να δημιουργήσει έναν παλμό ενέργειας ικανό να καταστρέψει το multiverse! (κάτι που πολλοί αρχί-villains έχουν προσπαθήσει, αλλά ουδείς κατάφερε, ευτυχώς για τους fans του DC Universe!) Για αυτόν τον λόγο, απειλεί τις ζωές των αγαπημένων προσώπων του Barry, ώστε να αναμετρηθεί μαζί του, σε έναν αγώνα δρόμου, που θα τροφοδοτήσει το σχετικό ματζαφλάρι, το οποίο είχαν κλέψει οι υπαξιωματικοί του. Μία μέρα, κάποιος πρέπει να γράψει το “The Physics of The Flash”, όπως υπάρχει για το Star Trek!

Γενικά, το επεισόδιο ήταν καλογραμμένο, είχε αρκετή δράση και συναισθηματικές εντάσεις, αλλά ανατρέχοντας λίγο σε όλα όσα έχουν συμβεί, καταλήγω στο ότι, κάποια στιγμή, πρέπει να δει και μία άσπρη μέρα αυτό το παιδί ο Flash, γιατί είναι τόσο χτυπημένος από τη μοίρα, που θα το ρίξει στα ρεμπέτικα. Έμειναν, δε, αναξιοποίητοι οι άλλοι δύο εν δυνάμει Flash (Wally West και Jesse Wells), οπότε έχουμε σίγουρα αυξημένες απαιτήσεις για την τρίτη season.

Πάντως, εκεί που λες ότι φαινόταν πως θα τελείωνε όμορφα το επεισόδιο, χωρίς εκκρεμότητες και άγχη (πράγμα απίθανο για κλείσιμο season, να μην υπάρχει cliffhanger), παίζει το σχετικό τελευταίο τρίλεπτο και σε αφήνει να σκέφτεσαι… και τώρα; Θα έρθουν τα πάνω-κάτω! Πότε ξανατρέχει ο Flash;